Tealive memang tidak asing lagi daripada orang Malaysia yang gemar minum teh. Cawangan Tealive mempunyai lebih dari 200 termasuk di negara China, Vietnam dan Australia. Tealive menawarkan pelbagai jenis air dan ‘topping’ seperti bubble, jelly, aloe vera dan lain-lain lagi. Semua jenis ‘topping’ sememangnya sedap apabila dicampurkan dengan air teh yang dipilih seperti milk tea.

Tealive kini telah kembali dengan promosi baru iaitu bayar menggunakan apps TnG, Boost dan Shopeepay dan dapatkan vaucher atau Cashback. Mari kita lihat dengan lebih lanjut.

Promosi Tealive

promosi tealive
Imej via Facebook

Tealive kini telah kembali dengan promosi baru iaitu bayar menggunakan apps TnG, Boost dan Shopeepay dan dapatkan vaucher atau Cashback. Anda dapat nikmati Tealive dengan percuma dan dapatkan vaucher atau cashback dengan hanya menggunakan eBelia yang ditebus di mana-mana apps iaitu TnG, Boost dan Shopeepay. Menarik bukan?

Bagaimana cara untuk dapatkan promosi ini ?

Anda perlu membayar menggunakan TnG atau Boost atau Shopeepay. Setiap resit perlu mencapai minimum belanja di setiap apps. Lihat gambar di bawah untuk lebih faham.

promosi tealive
Imej via Facebook
promosi tealive
Imej via Facebook
promosi tealive
Imej via Facebook

Tunggu apa lagi, pergi ke cawangan Tealive yang berdekatan anda. Promosi ini sah sehingga tamat eBelia iaitu 31 July 2021.

Jom ketahui lebih lanjut di Facebook Tealive.

Promosi Lain

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.