Info promosi Tealive yang terkini dan menarik. Jom kongsi bersama insan tersayang. Berbaloi dan mengliurkan untuk dapatkan.

Tealive memang tidak asing lagi daripada orang Malaysia yang gemar minum teh. Cawangan Tealive mempunyai lebih dari 200 termasuk di negara China, Vietnam dan Australia. Tealive menawarkan pelbagai jenis air dan ‘topping’ seperti bubble, jelly, aloe vera dan lain-lain lagi. Semua jenis ‘topping’ sememangnya sedap apabila dicampurkan dengan air teh yang dipilih seperti milk tea.

Tealive kini telah kembali dengan promosi baru iaitu penukaran susu oat secara percuma untuk minuman terpilih sahaja. Menarik, bukan? Jom kita lihat dengan lebih lanjut.

Promosi Tealive

Imej via Facebook

Dapatkan minuman Tealive anda dinaik taraf dengan Susu Oat secara PERCUMA & nikmati kebaikan berasaskan tumbuhan dalam setiap tegukan ☕🌾🥛. Tawaran sah pada 1 Okt hingga 31 Okt 2022 untuk Walk-In, Pick-Up & Penghantaran Sendiri.

Berikut adalah senarai minuman terpilih di bawah:

💜 Caramel Macchiato
💜 Coffee Latte
💜 Flavoured Latte
💜 Bang Bang Fresh Milk
💜 Pearl Milk Tea
💜 Coco Latte
💜 Coco Mocha
💜 Brown Sugar Latte
💜 Aren Black Diamond Milk

Tunggu apa lagi, jom serbu ke cawangan Tealive yang berdekatan anda. Pastikan anda mengikuti SOP yang ditetapkan dengan memakai mask dan jaga pejarakan.

Jom ketahui lebih lanjut di Facebook Tealive.

Promosi Lain Yang Menarik:

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.