Mencari promosi FamilyMart yang terkini? Promosi Family Mart kini kembali bagi pelanggan setia Family Mart! Jom baca promosi ini lebih lanjut.

FamilyMart adalah kedai serbaneka sama seperti 7 elevan, News dan KK Mart. Cuma perbezaannya, FamilyMart mempunyai makanan panas iaitu oden yang sekarang ini sedang popular di Malaysia. Ia adalah snek makanan yang boleh dinikmati bila-bila masa.

Kedai ini terus berkembang, membuka 500 kedai setiap 3 tahun. Pada tahun 2002, ia telah disenaraikan sebagai sebuah syarikat. FamilyMart kini mempunyai kedai francais di Malaysia, Filipina, Thailand, Indonesia, Taiwan, China dan Vietnam. Pada Oktober 2013, FamilyMart membuka kedai ke-10,000 di Jepun.

Promosi FamilyMart

Imej via Facebook
Imej via Facebook

Salam warga Taman Mas Jaya Dan Bandar Baru Kampar, Jom raikan hari anda dengan membuka FamilyMart Taman Mas Jaya Dan Bandar Baru Kampar FamilyMart! Rancang sekarang untuk mendapatkan barangan FamilyMart kegemaran anda pada harga diskaun semasa minggu pembukaannya.

Promo pembukaan kedai baharu:

Sertai FAM dengan muat turun: http://www.familymart.com.my/membership/, imbas kod QR Ahli FamilyMart anda dan nikmati 25% DISKAUN* pembukaan kedai!

Antara promosi yang ditawarkan:

  • Kon Aiskrim Sofuto/ Piala Sundae (26 Sep – 2 Okt 2022)
  • Minuman Bukan Kopi Besar (3 – 9 Okt 2022) cth. Susu Buih, Teh Susu dan Susu Taro
  • Frappe (10 – 16 Okt 2022)
  • Kopi Besar (17 – 23 Okt 2022)
  • Selagi stok masih ada. Juga patuhi semua SOP dengan ketat pada setiap masa untuk memastikan semua orang selamat.

Rujuk di sini untuk kemas kini waktu operasi:
https://sites.google.com/view/familymartstoreoperationhour/

*Terbuka untuk pembelian walk-in sahaja.
*Promosi pembukaan kedai tidak terpakai dengan tawaran lain yang sedang berjalan, dan hanya untuk ahli MY FamilyMart.

Tunggu apa lagi, jangan lepaskan peluang ini untuk menikmati promosi ini dengan harga yang murah dan berpatutan. Untuk maklumat lebih lanjut boleh pergi ke Facebook Family Mart.

Promosi hebat yang lain

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.