Mencari promosi FamilyMart yang terkini? Promosi Family Mart kini kembali bagi pelanggan setia Family Mart! Jom baca promosi ini lebih lanjut.

FamilyMart adalah kedai serbaneka sama seperti 7 elevan, News dan KK Mart. Cuma perbezaannya, FamilyMart mempunyai makanan panas iaitu oden yang sekarang ini sedang popular di Malaysia. Ia adalah snek makanan yang boleh dinikmati bila-bila masa.

Kedai ini terus berkembang, membuka 500 kedai setiap 3 tahun. Pada tahun 2002, ia telah disenaraikan sebagai sebuah syarikat. FamilyMart kini mempunyai kedai francais di Malaysia, Filipina, Thailand, Indonesia, Taiwan, China dan Vietnam. Pada Oktober 2013, FamilyMart membuka kedai ke-10,000 di Jepun.

Promosi FamilyMart

Imej via Facebook

Salam warga Seremban 2, Jom raikan permulaan hujung minggu dengan membuka FamilyMart Seremban Uptown 2 BARU FamilyMart! Rancang sekarang untuk mendapatkan barangan FamilyMart kegemaran anda pada harga diskaun semasa minggu pembukaannya.

Promo pembukaan kedai baharu:

Sertai FAM dengan muat turun: http://www.familymart.com.my/membership/, imbas kod QR Ahli FamilyMart anda dan nikmati 25% DISKAUN* pembukaan kedai!

Antara promosi yang ditawarkan:

  • Kon Aiskrim Sofuto/Piala Sundae (27 Mei–5 Jun 2022)
  • Minuman Bukan Kopi Besar (6-Jun 2022) Contohnya, Susu Buih, Teh Susu dan Susu Taro.
  • Frappe (13-Jun 2022).
  • Kopi Besar (20-22 Jun)
  • Sementara stok masih ada. Juga patuhi semua SOP dengan ketat pada setiap masa untuk memastikan semua orang selamat.

Tunggu apa lagi, jangan lepaskan peluang ini untuk menikmati promosi ini dengan harga yang murah dan berpatutan. Untuk maklumat lebih lanjut boleh pergi ke Facebook Family Mart.

Promosi hebat yang lain

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.