Coolblog adalah jenama pencuci mulut dan minuman berasaskan kiosk Malaysia. Mereka bermula di Malaysia dan Singapura dengan memperkenalkan lebih daripada 25 rasa pencuci mulut dan minuman dengan lebih dari 300 varian produk.

CoolBlog bukan syarikat yang berkaitan dengan IT. Di CoolBlog, terdapat pelbagai kisah tentang pencuci mulut dan minuman. Ia adalah Blog Penyegaran Sejuk. Pertama kali dilancarkan di Singapura pada tahun 2005, CoolBlog adalah jenama Malaysia terkenal yang berkembang di peringkat antarabangsa.

Mereka pakar dalam pencuci mulut dan minuman dalam konsep kios dibawa pulang. Objektif CoolBlog adalah untuk menggabungkan rasa buah-buahan semula jadi menjadi penghilang dahaga yang dicampur ais. Kami adalah yang pertama membuka jalan baru di tempat makanan Singapura dan Malaysia dengan memperkenalkan pencuci mulut dan minuman dengan 25 perisa dan 300 rangkaian produk.

Kini, Coolblog telah memperkenalkan perisa baru iaitu Coolblog Sawadee Cool. Apakah yang menarik mengenai perisa baru ini? Mari kita lihat lebih lanjut.

Promosi Coolblog

promosi coolblog
Imej via Facebook

Coolblog mengeluarkan produk baru yang diinspirasi kan daripada negara Thailand iaitu teh Thai. Coolblog menggabungkan air teh Thai bersama perisa pilihan yang telah disediakan. Apakah perisa-perisa tersebut?

Terdapat 4 perisa yang Coolblog gabungkan bersama teh Thai iaitu :

1) Matcha Thai Tea

2) Chocolate Thai Tea

3) Tiramisu Thai Tea

4) Malt Thai Tea

Coolblog Sawadee coo ini hanya berharga RM9.80 sahaja untuk 700ml. Anda boleh menikmatinya dengan puas kerana saiznya yang besar dan harga yang berpatutan.

Tunggu apa lagi? Jom dapatkan perisa baru Coolblog Sawadee Cool di cawangan coolblog yang berdekatan sekarang. Dapatkan info lebih di laman Facebook Coolblog

Promosi lain yang menarik

Penulis: aqirah

Avatar

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.