Coolblog adalah jenama pencuci mulut dan minuman berasaskan kiosk Malaysia. Mereka bermula di Malaysia dan Singapura dengan memperkenalkan lebih daripada 25 rasa pencuci mulut dan minuman dengan lebih dari 300 varian produk.

CoolBlog bukan syarikat yang berkaitan dengan IT. Di CoolBlog, terdapat pelbagai kisah tentang pencuci mulut dan minuman. Ia adalah Blog Penyegaran Sejuk. Pertama kali dilancarkan di Singapura pada tahun 2005, CoolBlog adalah jenama Malaysia terkenal yang berkembang di peringkat antarabangsa.

Mereka pakar dalam pencuci mulut dan minuman dalam konsep kios dibawa pulang. Objektif CoolBlog adalah untuk menggabungkan rasa buah-buahan semula jadi menjadi penghilang dahaga yang dicampur ais. Kami adalah yang pertama membuka jalan baru di tempat makanan Singapura dan Malaysia dengan memperkenalkan pencuci mulut dan minuman dengan 25 perisa dan 300 rangkaian produk.

Kini, Coolblog telah memperkenalkan 4 perisa baru iaitu Blue Coral Smoothie sempena tahun baru 2021. Apa yang menarik mengenai promosi ini? Mari kita lihat lebih lanjut.

Promosi Coolblog

Promosi Coolblog
Imej via Facebook

Coolblog mengeluarkan produk baru dengan gabungan Blue Coral Smoothie dengan 4 perisa iaitu Tiramisu, Oreo, Cheese dan Milky. Menarik, bukan. Anda boleh pilih daripada 4 perisa ini untuk digabungkan dengan Blue Coral Smoothie.

Harga untuk setiap satu minuman hanya RM8.80 sahaja. Isipadu minuman pula sebanyak 700ml. Apabila minum, akan terasa sangat puas kerana banyak. Warna minuman ini juga amat menarik dan cantik untuk tangkap gambar dan post di laman sosial media anda.

Tunggu apa lagi? Jom dapatkan 4 perisa baru bergabung dengan Blue Coral Smoothie di cawangan coolblog yang berdekatan sekarang. Dapatkan info lebih di laman Facebook Coolblog

Promosi lain yang menarik

Penulis: aqirah

Avatar

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.