Info promosi Coolblog yang terkini dan menarik. Jom kongsi bersama insan tersayang. Berbaloi dan mengliurkan untuk dapatkan.

Coolblog adalah jenama pencuci mulut dan minuman berasaskan kiosk Malaysia. Mereka bermula di Malaysia dan Singapura dengan memperkenalkan lebih daripada 25 rasa pencuci mulut dan minuman dengan lebih dari 300 varian produk.

Coolblog bukan syarikat yang berkaitan dengan IT. Di Coolblog, terdapat pelbagai kisah tentang pencuci mulut dan minuman. Ia adalah Blog Penyegaran Sejuk. Pertama kali dilancarkan di Singapura pada tahun 2005, Coolblog adalah jenama Malaysia terkenal yang berkembang di peringkat antarabangsa.

Mereka pakar dalam pencuci mulut dan minuman dalam konsep kios dibawa pulang. Objektif Coolblog adalah untuk menggabungkan rasa buah-buahan semula jadi menjadi penghilang dahaga yang dicampur ais. Kami adalah yang pertama membuka jalan baru di tempat makanan Singapura dan Malaysia dengan memperkenalkan pencuci mulut dan minuman dengan 25 perisa dan 300 rangkaian produk.

Kini, Coolblog telah kembali dengan menu terbaru iaitu berasaskan yogurt dengan 3 perisa yang berbeza yang sesuai dengan citarasa rakyat Malaysia. Mari kita lihat lebih lanjut.

Promosi Coolblog

Imej via Facebook

Adakah anda telah mengikuti semua pembayang yang telah kami lepaskan? Kerana sudah tiba masanya untuk kami mendedahkan kejutan kami! Manjakan mata dan selera anda dengan kebaikan yogurt kami yang lazat, bebas rasa bersalah dan lazat! Dibuat dengan semua kelazatan buah-buahan kegemaran anda, ia adalah satu sensasi yang anda tidak akan lupa!

Datanglah ke kedai Coolblog terdekat anda dan nikmati kelazatan lazat minuman Yogurt Cool Amazin kami. You(u)gut this!

Perisa Love Coconut Launch:

✨ Blueberry Bliss (RM11.90)
✨ Strawberry Swirl (RM10.90)
✨ Merry Mango (RM10.90)

Perisa minuman terbaharu ini dikeluarkan khas bagi penggemar yogurt sebagai pencuci mulut anda. Perisa ini baru dikeluarkan oleh Coolblog dan menjadi salah satu minuman unik dan lain daripada yang lain. Jadi, bagi pelanggan tetap Coolblog, anda wajib cuba minuman ini secepat yang mungkin.

Tunggu apa lagi? Jom dapatkan air minuman yogurt buah-buahan di cawangan Coolblog yang berdekatan sekarang. Minuman terbaru daripada Coolblog ini dapat memeriahkan hari anda bersama orang-orang tersayang. Dapatkan info lebih di laman Facebook Coolblog.

Promosi lain yang menarik

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.