Info promosi Coolblog yang terkini dan menarik. Jom kongsi bersama insan tersayang. Berbaloi dan mengliurkan untuk dapatkan.

Coolblog adalah jenama pencuci mulut dan minuman berasaskan kiosk Malaysia. Mereka bermula di Malaysia dan Singapura dengan memperkenalkan lebih daripada 25 rasa pencuci mulut dan minuman dengan lebih dari 300 varian produk.

Coolblog bukan syarikat yang berkaitan dengan IT. Di Coolblog, terdapat pelbagai kisah tentang pencuci mulut dan minuman. Ia adalah Blog Penyegaran Sejuk. Pertama kali dilancarkan di Singapura pada tahun 2005, Coolblog adalah jenama Malaysia terkenal yang berkembang di peringkat antarabangsa.

Mereka pakar dalam pencuci mulut dan minuman dalam konsep kios dibawa pulang. Objektif Coolblog adalah untuk menggabungkan rasa buah-buahan semula jadi menjadi penghilang dahaga yang dicampur ais. Kami adalah yang pertama membuka jalan baru di tempat makanan Singapura dan Malaysia dengan memperkenalkan pencuci mulut dan minuman dengan 25 perisa dan 300 rangkaian produk.

Kini, Coolblog telah kembali dengan promosi terbaharu iaitu Love Coconut mengeluarkan minuman baharu dengan 3 perisa yang berbeza yang sesuai dengan citarasa rakyat Malaysia. Mari kita lihat lebih lanjut.

Promosi Coolblog

Imej via Facebook

Minuman baharu yang diperkenalkan Coolblog adalah bertemakan musim panas atau Summer dengan asasnya adalah kelapa. Dihidangkan dengan sentuhan Vanila, Keladi atau Pandan bersama sagu yang lazat dan serpihan kelapa bakar

Perisa Love Coconut Launch:

✨ Yammy
✨ Loco
✨ Delight

Perisa minuman terbaharu ini dikeluarkan khas bagi penggemar kelapa sebagai pencuci mulut anda. Perisa ini baru dikeluarkan oleh Coolblog dan menjadi salah satu minuman unik dan lain daripada yang lain. Jadi, bagi pelanggan tetap Coolblog, anda wajib cuba minuman ini secepat yang mungkin.

Tunggu apa lagi? Jom dapatkan air minuman Love Coconut di cawangan Coolblog yang berdekatan sekarang. Minuman terbaru daripada Coolblog ini dapat memeriahkan hari anda bersama orang-orang tersayang. Dapatkan info lebih di laman Facebook Coolblog.

Promosi lain yang menarik

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.