Coolblog adalah jenama pencuci mulut dan minuman berasaskan kiosk Malaysia. Mereka bermula di Malaysia dan Singapura dengan memperkenalkan lebih daripada 25 rasa pencuci mulut dan minuman dengan lebih dari 300 varian produk.

CoolBlog bukan syarikat yang berkaitan dengan IT. Di CoolBlog, terdapat pelbagai kisah tentang pencuci mulut dan minuman. Ia adalah Blog Penyegaran Sejuk. Pertama kali dilancarkan di Singapura pada tahun 2005, CoolBlog adalah jenama Malaysia terkenal yang berkembang di peringkat antarabangsa.

Mereka pakar dalam pencuci mulut dan minuman dalam konsep kios dibawa pulang. Objektif CoolBlog adalah untuk menggabungkan rasa buah-buahan semula jadi menjadi penghilang dahaga yang dicampur ais. Kami adalah yang pertama membuka jalan baru di tempat makanan Singapura dan Malaysia dengan memperkenalkan pencuci mulut dan minuman dengan 25 perisa dan 300 rangkaian produk.

Kini, Coolblog telah membuat promosi 2 pembelian Smoothie Strawberry Cheese dengan berharga RM15. Apa yang menarik mengenai promosi ini? Mari kita lihat lebih lanjut.

Promosi Coolblog

promosi coolblog
Imej via Facebook

Smoothie Strawberry Cheese mendapat sambutan yang hangat di kalangan pelanggan setia Coolblog. Oleh sebab itu, Coolblog membuat keputusan untuk menggembirakan lagi hati pelanggan dengan melancarkan promosi pinky duo iaitu 2 Smoothie Strawberry Cheese dengan berharga RM15 sahaja.

Smoothie Strawberry yang enak dan manis ditambah pula dengan Cheese Mousse, Boba dan Jeli Pelangi membuatkan lagi Smoothie bertambah sedap dan membuatkan pelanggan tidak henti untuk sedut. Bagi penggemar strawberry dan cheese, anda patut cuba minuman ini.

Tunggu apa lagi? Jom dapatkan Pinky Duo di cawangan coolblog yang berdekatan sekarang. Dapatkan info lebih di laman Facebook Coolblog

Promosi lain yang menarik

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.