Coffee Bean adalah sebuah kedai kopi yang menjual pelbagai jenis kopi yang unik dan bau yang enak apabila masuk ke kedainya. Selain kopi pelbagai jenis air seperti teh, ice blended dan minuman chocolate. Pencuci mulut juga turut dijual di Coffee Bean.

Coffee Bean memilih biji kacang dan daun terbaik dari Kolombia Selatan hingga ke ladang Sri Lanka. Mereka juga dituai dari ladang bebas dan ladang swasta, jadi Coffee Bean dapat memberikan kembali kepada penanam benih ibu dan pop tempatan anda yang sangat menyukai kopi dan teh seperti yang Coffee Bean lakukan.

Kemudian, kajian berterusan selama bertahun-tahun membolehkan mereka menghasilkan serbuk yang pertama di industri untuk melengkapkan campuran dan menambah rasa pada minuman anda.

Kini, Coffee Bean membuat promosi di bulan Jun, dengan menawarkan promosi iaitu Pure Bundle coffee drinks dan Decadent Bundle Ice Blended. Mari ketahui dengan lebih lanjut.

Promosi Coffee Bean

promosi coffee bean
Imej via Facebook
promosi coffee bean
Imej via Facebook

Jika anda peminat kopi dan ice blended, anda boleh mendapatkan 2 minuman dengan harga RM22 untuk kopi dan RM28 untuk ice blended. Tawaran ini sangat berbaloi untuk anda nikmati dengan puas.

Sebelum itu, jom kita lihat terma dan syarat :

  • Promosi akan sah dari 13 – 30 Jun 2021.
  • Promosi berlaku di kedai (di Semenanjung Malaysia) untuk dibawa pulang, Leaf With Me (perkhidmatan pengambilan), GrabFood, dan foodpanda.
  • Setiap harga promosi sudah termasuk cukai kerajaan 6%.
  • Tidak sah dengan promosi atau potongan harga lain yang berterusan.
  • Semua produk yang ditawarkan bergantung pada ketersediaan, sementara stok masih ada.

Ini adalah menu minuman yang boleh anda pilih untuk Pure Bundle dan Decadent Bundle :

promosi coffee bean
Imej via Facebook
promosi coffee bean
Imej via Facebook

Tunggu apa lagi ? Mari dapatkan minuman anda. Jika anda tidak mahu keluar rumah untuk keselamatan anda, anda hanya perlu order melalui Grabfood atau Foodpanda sahaja.

Promosi Menarik Yang Lain :

Penulis: aqirah

Avatar

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.