Promosi Coffee Bean kini kembali bagi pelanggan setia Coffee Bean! Jom baca promosi ini lebih lanjut.

Coffee Bean adalah sebuah kedai kopi yang menjual pelbagai jenis kopi yang unik dan bau yang enak apabila masuk ke kedainya. Selain kopi pelbagai jenis air seperti teh, ice blended dan minuman chocolate. Pencuci mulut juga turut dijual di Coffee Bean.

Coffee Bean memilih biji kacang dan daun terbaik dari Kolombia Selatan hingga ke ladang Sri Lanka. Mereka juga dituai dari ladang bebas dan ladang swasta, jadi Coffee Bean dapat memberikan kembali kepada penanam benih ibu dan pop tempatan anda yang sangat menyukai kopi dan teh seperti yang Coffee Bean lakukan.

Kemudian, kajian berterusan selama bertahun-tahun membolehkan mereka menghasilkan serbuk yang pertama di industri untuk melengkapkan campuran dan menambah rasa pada minuman anda.

Kini, Coffee Bean telah membuat promosi Happy Purple Hour Untuk minuman Caramel Macchiato pada RM12 sahaja. Mari ketahui dengan lebih lanjut.

Promosi Coffee Bean

Imej via Facebook

Anda boleh menikmati minuman kegemaran iaitu Caramel Macchiato, minuman paling laris di Coffee Bean pada harga RM12 sahaja. Tawaran ini sangat berbaloi untuk anda nikmati dengan puas.

Sebelum itu, jom kita lihat terma dan syarat:

  • Promosi ini hanya tersedia di kedai-kedai (di seluruh Semenanjung Malaysia) pada hari bekerja dari 3–6 petang hingga 31 Mac 2022.
  • Promosi hanya sah untuk Karamel Macchiato 16oz (panas atau ais).
  • Harga promosi termasuk cukai kerajaan sebanyak 6%.
  • Tidak sah dengan promosi atau diskaun lain yang sedang berlangsung.
  • Sementara stok masih ada, semua produk tertakluk pada ketersediaan.
  • Biji Kopi & Daun Teh berhak untuk menukar terma dan syarat ini pada bila-bila masa tanpa notis awal.

Tunggu apa lagi, jangan lepaskan peluang ini untuk menikmati promosi ini dengan harga yang murah dan berpatutan. Untuk maklumat lebih lanjut boleh pergi ke Facebook Coffee Bean

Promosi Menarik Yang Lain:

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.