Coffee Bean adalah sebuah kedai kopi yang menjual pelbagai jenis kopi yang unik dan bau yang enak apabila masuk ke kedainya. Selain kopi pelbagai jenis air seperti teh, ice blended dan minuman chocolate. Pencuci mulut juga turut dijual di Coffee Bean.

Coffee Bean memilih biji kacang dan daun terbaik dari Kolombia Selatan hingga ke ladang Sri Lanka. Mereka juga dituai dari ladang bebas dan ladang swasta, jadi Coffee Bean dapat memberikan kembali kepada penanam benih ibu dan pop tempatan anda yang sangat menyukai kopi dan teh seperti yang Coffee Bean lakukan.

Kemudian, kajian berterusan selama bertahun-tahun membolehkan mereka menghasilkan serbuk yang pertama di industri untuk melengkapkan campuran dan menambah rasa pada minuman anda.

Kini, Coffee Bean membuat promosi bulan Ogos sempena Hari Kemerdekaan dengan menawarkan promosi iaitu diskaun 15% dari keseluruhan satu resit pembelian. Mari ketahui dengan lebih lanjut.

Promosi Coffee Bean

Imej via Facebook

Anda boleh memilih pelbagai jenis air daripada Coffee hingga Tea mengikut kegemaran anda. Tawaran ini sangat berbaloi untuk anda nikmati dengan puas.

Sebelum itu, jom kita lihat terma dan syarat :

Promosi hanya sah sehingga 31 Ogos 2021.

  • Promosi hanya berlaku untuk pesanan yang dibuat melalui perkhidmatan pengambilan kami, Leaf With Me.
  • Tidak berlaku untuk pesanan yang mengandungi item dari kategori Whole Cakes & Petite Cakes.
  • Tidak berkenaan dengan promosi atau potongan harga yang berterusan.
  • Semua produk yang ditawarkan bergantung pada ketersediaan, sementara stok masih ada.
  • Promosi tamat pada 31 Ogos 2021

Apa yang anda perlu buat untuk mendapatkan diskaun 15% ? Anda hanya perlu scan QR code di bawah atau pergi ke link bit.ly/CBTLPickupService

Imej via Facebook

Tunggu apa lagi ? Mari pesan cepat-cepat melalui link di atas atau scan QR code di dalam di gambar.

Promosi Menarik Yang Lain :

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.