Info promosi Coffee Bean yang terkini dan menarik. Jom kongsi bersama insan tersayang. Berbaloi dan mengliurkan untuk dapatkan.

Coffee Bean adalah sebuah kedai kopi yang menjual pelbagai jenis kopi yang unik dan bau yang enak apabila masuk ke kedainya. Selain kopi pelbagai jenis air seperti teh, ice blended dan minuman chocolate. Pencuci mulut juga turut dijual di Coffee Bean.

Coffee Bean memilih biji kacang dan daun terbaik dari Kolombia Selatan hingga ke ladang Sri Lanka. Mereka juga dituai dari ladang bebas dan ladang swasta, jadi Coffee Bean dapat memberikan kembali kepada penanam benih ibu dan pop tempatan anda yang sangat menyukai kopi dan teh seperti yang Coffee Bean lakukan.

Kemudian, kajian berterusan selama bertahun-tahun membolehkan mereka menghasilkan serbuk yang pertama di industri untuk melengkapkan campuran dan menambah rasa pada minuman anda.

Kini, White Chocolate Macademia kembali atas permintaan ramai dan sempena Holiday season. Ramai pelanggan yang sukakan White Chocolate Macademia Latte dan ingin merasa lagi sekali. Selain itu, terdapat juga menu minuman lain. Jom lihat dengan lebih lanjut.

Promosi Coffee Bean

Imej via Facebook

Selain White Chocolate Macademia Latte, anda juga boleh menikmati Double Chocolate Peppermint Latte, Gibraltar Latte dan Ice latte. Semua senarai minuman ini adalah minuman favourite pelanggan tetap Coffee Beans. Ingredients apa yang ada dalam minuman ni? Jom tengok.

Imej via Facebook

Dah tahu kan ingredients apa yang ada dalam minuman ni sampai jadi recommended untuk pelanggan Coffee Beans. Tunggu apa lagi, pergi dapatkan sekarang sementara masih ada.

Nak tahu lebih lanjut boleh pergi ke website atau Facebook Coffee Beans.

Promosi Menarik Yang Lain:

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.