Info promosi MarryBrown yang terkini dan menarik. Jom kongsi bersama insan tersayang. Berbaloi dan mengliurkan untuk dapatkan.

MarryBrown adalah rangkaian Restoran Perkhidmatan Pantas HALAL Terbesar di Dunia. Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 1981, dengan lebih daripada 400 restoran di 16 negara dan wilayah.

MarryBrown telah beroperasi selama 40 tahun dalam dunia Food&Beverage dan menjadi salah satu makanan legend dalam dunia F&B. Dengan pelbagai menu yang ditawarkan kepada pelanggan dan membuatkan pelanggan rasa seronok untuk memilih. MarryBrown juga pernah memenangi anugerah Award-winning Franchise Company. MarryBrown telah membuka cawangan di Malaysia, Singapura, Dubai Qatar, India, China, Sri Lanka, Kuwait, Bahrain, Indonesia, Tanzania, Syria, Iran, Thailand, Maldives, Myanmar, Brunei Darussalam dan Sweden.

Anda teringin makan makanan yang berasaskan Korea lebih-lebih lagi Ayam Goreng dan Burger MarryBrown kini mengeluarkan menu terbaru dengan gabungan sos pedas dan manis yang selalu digunakan dalam makanan Korea. Jom kita lihat dengan lebih lanjut.

Promosi MarryBrown

Imej via Facebook

Anda boleh dapatkan dalam bentuk combo, box meals atau Ala Carte mengikut keinginan anda. K Crunch Chicken terbahagi kepada tiga iaitu Kimchi Rice Bowl, Burger dan Chicken. Semuanya mempunyai sos korea yang istimewa.

Jom kita tengok combo K Crunch Chicken:

Imej via marrybrown.com

Anda boleh membuat pesanan melalui GrabFood, FoodPanda, ShopeeFood atau walk-in terus di mana-mana cawangan yang berdekatan dengan rumah anda.

Jadi tunggu apa lagi, jom serbu MarryBrown berdekatan untuk mencuba menu terbaru K Crunch Chicken. Untuk ketahui lebih lanjut boleh kunjungi Facebook MarryBrown.

Promosi lain Yang Menarik

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.