Restoran makanan segera iaitu Burger King telah beroperasi selama lebih dari 20 tahun di Malaysia. Selain McDonald, Burger King juga adalah restoran makanan segera bagi penggemar burger. Mereka mula buka pada tahun 1997 dan dirasmikan oleh Perdana Menteri ketika itu iaitu Y.A.B Tun Dr. Mahathir Mohamad di Sungai Buloh.

Burger King terkenal dengan daging burger yang 100%  adalah daging burger yang di panggang.  Bagi penggemar burger grill, pasti mereka akan menyukai menu makanan yang ditawarkan oleh burger king. Burger King juga telah mendapatkan sijil halal makanan daripada JAKIM untuk meyakinkan umat islam untuk makan di Burger King. Burger King bukan sahaja memiliki menu makanan burger sahaja tetapi mereka juga mempunyai menu makanan biasa seperti air berkarbonat dan pencuci mulut.

Sekali makan Burger King, pasti akan mahu lagi kerana saiz burger yang besar, sedap dan mengenyangkan. Sebanyak 100 cawangan Burger King yang telah dibuka di semenanjung Malaysia selama lebih 20 tahun Burger King beroperasi di Malaysia. Burger King juga ada dibuka di Sabah dan Sarawak.

Jom ketahui promosi Burger King yang terkini.

Burger King kini telah menawarkan promosi dengan menggunakan kupon digital. Anda tidak perlu lagi memegang kertas kupon dan risau jika kupon itu hilang. Sekarang, hanya menggunakan telefon bimbit sahaja anda boleh menggunakan kupon digital untuk mendapatkan promosi dan diskaun. Anda boleh menjimatkan wang anda jika ingin makan bersama pasangan atau keluarga dengan menggunakan kupon set family yang berharga Rm20 sahaja.

Promosi Burger King

promosi burger king
Imej via Facebook

Harga makanan tersebut semuanya termasuk service tax 6%. Kupon ini sah di semua cawangan Burger King di barat Malaysia kecuali :

-Sunway lagoon

-Madini Mall

-Johor Premium Outlet

-Genting Highland Premium Outlet

-Misui Outlet Park

-Langkawi dan cawangan di lapangan terbang

Cara-cara untuk guna kupon

1) Pergi ke mana-mana cawangan Burger King kecuali yang disenaraikan di atas.

2) Pergi ke kaunter dan tunjukkan kupon digital yang ingin digunakan kepada pekerja.

3) Akhir sekali, buat bayaran.

Untuk lebih mudah dan cepat, anda boleh menyimpan gambar kupon ini di telefon pintar dan kemudiannya tunjuk sahaja kepada pekerja. Ia boleh mempercepatkan proses dan tidak perlu menunggu untuk buka laman sesawang.

Jangan tunggu lagi, promosi ini sah sehingga 30 September 2020 sahaja.

Boleh kunjungi facebook Burger King untuk mendapatkan info lebih lanjut di sini.

Promosi Lain

Penulis: aqirah

Avatar

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.