Restoran makanan segera iaitu Burger King telah beroperasi selama lebih dari 20 tahun di Malaysia. Selain McDonald, Burger King juga adalah restoran makanan segera bagi penggemar burger. Mereka mula buka pada tahun 1997 dan dirasmikan oleh Perdana Menteri ketika itu iaitu Y.A.B Tun Dr. Mahathir Mohamad di Sungai Buloh.

Burger King terkenal dengan daging burger yang 100%  adalah daging burger yang di panggang.  Bagi penggemar burger grill, pasti mereka akan menyukai menu makanan yang ditawarkan oleh burger king. Burger King juga telah mendapatkan sijil halal makanan daripada JAKIM untuk meyakinkan umat islam untuk makan di Burger King. Burger King bukan sahaja memiliki menu makanan burger sahaja tetapi mereka juga mempunyai menu makanan biasa seperti air berkarbonat dan pencuci mulut.

Sekali makan Burger King, pasti akan mahu lagi kerana saiz burger yang besar, sedap dan mengenyangkan. Sebanyak 100 cawangan Burger King yang telah dibuka di semenanjung Malaysia selama lebih 20 tahun Burger King beroperasi di Malaysia. Burger King juga ada dibuka di Sabah dan Sarawak.

Jom ketahui promosi Burger King yang terkini.

Kini, Burger King telah kembali dengan kupon digital yang ditawarkan khas bagi pelanggan setia Burger King untuk dinikmati pada harga yang lebih murah. Jom kita lihat dengan lebih lanjut.

Promosi Burger King

Berikut adalah promosi yang ditawarkan oleh Burger King.

Imej via Facebook
All Image Via Facebook

Terma dan syarat :

  • Harga termasuk 6% service tax.
  • Penembuasan bermula pada 15 January hingga 18 February 2022
  • Sah di semua outlet kecuali Sunway Lagoon, Madini Mall, Johor Premium Outlet, Genting Highland Premium Outlet, Mitsui Outlet Park, Langkawi dan airport branch.
  • Gambar di atas adalah sekadar ilustrasi semata.
  • Sementara stok masih ada.

Semuanya tertakluk kepada Terma dan Syarat. Boleh kunjungi facebook Burger King untuk mendapatkan info lebih lanjut di sini.

Tunggu apa lagi, jom kunjungi cawangan Burger King berdekatan anda.

Promosi Lain yang Menarik

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.