Info promosi llao llao yang terkini dan menarik. Jom kongsi bersama insan tersayang. Berbaloi dan mengliurkan untuk dapatkan.

Sebagai yogurt asli Sepanyol No 1 di Eropah dan Asia, llaollao akan dibuat jika hanya ada permintaan dan dihidangkan sejuk pada suhu 5ºC. Ia didatangi bersama-sama dengan buah-buahan bermusim yang segar, topping bijirin rangup yang menyeronokkan dan sos yang lazat. Ini mencipta resipi yogurt baharu yang melampaui istilah pencuci mulutn dan menjadikannya sebahagian daripada diet harian kita. llao llao disebut sebagai “yao-yao” dalam bahasa Sepanyol.

Bagi penggemar aiskrim yogurt, llao llao adalah pilihan terbaik untuk anda menikmati aiskrim yogurt yang sedap, lembut dan sesuai dengan semua peringkat umur. Bukan sahaja remaja tetapi kanak-kanak dan orang dewasa juga menyukai llao llao.

Jangan lupa dapatkan diskaun setiap hari rabu tau. llao llao membuat promosi diskaun ni setiap minggu pada hari rabu sahaja tau. Jom ketahui dengan lebih lanjut.

Promosi llao llao

Imej via Facebook

Terma dan Syarat:

  • Terbuka kepada semua pelanggan yang datang.
  • Setiap hari rabu (1pm hingga 7pm)
  • Setiap minggu, diskaun adalah berbeza
Imej via Facebook

Jangan lepaskan peluang ini untuk dapatkan diskaun setiap hari rabu tau. Lebih-lebih lagi bagi penggemar aiskrim yogurt llao llao dan nikmati aiskrim yogurt anda dengan harga yang murah dan berpatutan di llao llao.

Untuk maklumat lebih lanjut boleh lihat di Facebook llao llao.

Promosi Menarik Yang Lain

Promosi lain yang anda boleh cuba selain promosi llao llao:

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.