Promosi McDonald kini kembali khas bagi pelanggan setia McDonalds! Jom baca promosi ini lebih lanjut.

McDonald adalah sebuah restoran fast-food yang menyajikan menu makanan seperti burger, kentang goreng, minuman bergas dan pencuci makanan. Kini, Mcdonalds telah berkembang dan memiliki cawangan di 117 buah negara. Malaysia adalah salah satu buah negara yang mempunyai Mcdonald.

Rakyat Malaysia sangat gemarkan Mcd kerana kepantasan dan kesedapan makanan yang disajikan oleh mereka sangat berbaloi dengan harga yang murah dan berpatutan. Ia juga memudahkan pelanggan yang baru pulang dari kerja dan ingin menikmati makanan yang mengenyangkan. Jadi, tidak heranlah jika setiap hari Mcd dikunjungi ramai pelanggan tidak kira usia.

McDonald kini membuat promosi sempena menyambut tahun baru dan juga Chinese New Year pada bulan Januari ini. Jom ketahui dengan lebih lanjut.

Promosi McDonald

Imej via mcdonalds.com.my
Imej via mcdonalds.com.my

Bestnya kalau dapat sambut New Year bersama orang tersayang sambil menikmati makanan yang sedap-sedap dan murah. McDonalds kini membuat promosi McDelivery untuk anda membuat pesanan melalui aplikasi sahaja. Jadi, anda tidak perlu keluar rumah untuk mendapatkan diskaun tau. Yang paling best, anda boleh jimat sehingga 19% diskaun.

Tunggu apa lagi? Jom pesan melalui Aplikasi McDelivery sekarang menggunakan gajet. Ada pelbagai jenis menu makanan yang anda boleh pesan di aplikasi tau.

Untuk ketahui maklumat promosi McDonald’s yang lain boleh ke website mcdonalds.com.my

Promosi Menarik Lain

Jom cuba promosi menarik selain mcdonald seperti:

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.