Promosi McDonald kini kembali khas bagi pelanggan setia McDonalds! Jom baca promosi ini lebih lanjut.

McDonald adalah sebuah restoran fast-food yang menyajikan menu makanan seperti burger, kentang goreng, minuman bergas dan pencuci makanan. Kini, Mcdonalds telah berkembang dan memiliki cawangan di 117 buah negara. Malaysia adalah salah satu buah negara yang mempunyai Mcdonald.

Rakyat Malaysia sangat gemarkan Mcd kerana kepantasan dan kesedapan makanan yang disajikan oleh mereka sangat berbaloi dengan harga yang murah dan berpatutan. Ia juga memudahkan pelanggan yang baru pulang dari kerja dan ingin menikmati makanan yang mengenyangkan. Jadi, tidak heranlah jika setiap hari Mcd dikunjungi ramai pelanggan tidak kira usia.

McDonald kini membuat promosi iaitu dengan mengeluarkan kembali Samurai Burger yang menjadi kegilaan ramai pelanggan McDonald’s. Jom ketahui dengan lebih lanjut.

Promosi McDonald

Imej via Facebook

Jom dapatkan Samurai Burger dengan sos teriyaki yang manis diperbuat khas untuk Samurai Burger sahaja. Anda boleh dapatkan Samurai Burger ayam atau daging mengikut kesukaan anda. Promosi McD kini kembali atas permintaan ramai pelanggan yang ingin merasa Samurai Burger lagi sekali.

Tunggu apa lagi? Jom dapatkan Samurai Burger anda sekarang. Anda boleh membeli di mana-mana cawangan yang berdekatan dengan rumah anda dan boleh dibeli melalui aplikasi Mcdelivery, walk-in atau Drive-Thru. Yang mana-mana yang anda selesa. Buat pesanan anda segera.

Untuk ketahui maklumat promosi McDonald’s yang lain boleh ke website mcdonalds.com.my

Promosi Menarik Lain

Jom cuba promosi menarik selain mcdonald seperti:

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.