Promosi McDonald kini kembali khas bagi pelanggan setia McDonalds! Jom baca promosi ini lebih lanjut.

McDonald adalah sebuah restoran fast-food yang menyajikan menu makanan seperti burger, kentang goreng, minuman bergas dan pencuci makanan. Kini, Mcdonalds telah berkembang dan memiliki cawangan di 117 buah negara. Malaysia adalah salah satu buah negara yang mempunyai Mcdonald.

Rakyat Malaysia sangat gemarkan Mcd kerana kepantasan dan kesedapan makanan yang disajikan oleh mereka sangat berbaloi dengan harga yang murah dan berpatutan. Ia juga memudahkan pelanggan yang baru pulang dari kerja dan ingin menikmati makanan yang mengenyangkan. Jadi, tidak heranlah jika setiap hari Mcd dikunjungi ramai pelanggan tidak kira usia.

McDonald kini mengeluarkan menu terbaru iaitu Spicy Kam Heong Chicken Burger dihidangkan bersama sos yang begitu beraroma. Jom ketahui dengan lebih lanjut.

Promosi McDonald

Imej via Facebook

Jom dapatkan Spicy Kam Heong Chicken Burger dihidangkan bersama sos yang begitu beraroma. Aroma sos yang diperbuat daripada rempah ratus asli daripada Malaysia yang membuat sos Kam Heong menjadi lebih sedap dan sesuai dengan citarasa orang Malaysia.

Tunggu apa lagi? Jom dapatkan Spicy Kam Heong Chicken Burger anda sekarang. Anda boleh membeli di mana-mana cawangan yang berdekatan dengan rumah anda dan boleh dibeli melalui aplikasi Mcdelivery, walk-in atau Drive-Thru. Yang mana-mana yang anda selesa. Buat pesanan anda segera.

Untuk ketahui maklumat promosi McDonald’s yang lain boleh ke website mcdonalds.com.my

Promosi Menarik Lain

Jom cuba promosi menarik selain mcdonald seperti:

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.