Info promosi AnW yang terkini dan menarik. Jom kongsi bersama insan tersayang. Berbaloi dan mengliurkan untuk dapatkan.

Sesiapa yang tidak pernah mendengar tentang restoran makanan segera AnW pasti akan mendapat sambutan. AnW ini berpangkalan di Amerika Syarikat, dan ia pada asalnya membuka pintunya di Jalan Tuanku Abdul Rahman pada tahun 1963. Selepas dua tahun, ia telah membina “drive-in”, kadang-kadang dikenali sebagai “drive through,” kepada lebih baik. melayani pelanggan yang memandu ke restoran. Pada tahun itu, AnW adalah restoran pertama di Malaysia yang menyediakan pengalaman “drive-in”.

Satu lagi pensijilan Jakim yang mengesahkan makanan AnW adalah halal dan produk yang digunakan dijamin halal telah diterima oleh syarikat. Walaupun hakikatnya AnW ini dari Amerika Syarikat dan menu hidangan mereka adalah sama seperti di Amerika Syarikat, mereka menggunakan bahan-bahan yang lebih sesuai dengan pilihan Malaysia. Akibatnya, rakyat Malaysia tidak perlu risau kerana bahan yang digunakan dijamin bersih, halal dan selamat sepenuhnya.

AnW kini kembali dengan menu terbaru iaitu HunnyButter Wings. Jom ketahui dengan lebih lanjut.

Promosi AnW

Imej via anwmalaysia.com,my

Manis Seperti HunnyButter! Memperkenalkan HunnyButter Wings yang serba baharu! Setiap wingette dan drumette digoreng dengan sempurna di dalam kedai dengan perisa Golden Aroma khas dan hand-brushed untuk kesempurnaan dengan sos HunnyButter yang manis & berperisa serta licin & mentega yang memberikan anda rasa manis keseluruhan!

Tersedia dalam 5 kombo berbeza untuk dipilih dan a la carte. Cubalah di mana-mana cawangan A&W yang beroperasi hari ini!

Boleh didapati di semua cawangan seluruh negara. Klik mana-mana pautan di bawah untuk mula membuat pesanan penghantaran anda.

AirAsia Food
GrabFood
FoodPanda
Easi

Tunggu apa lagi. Jangan lepaskan peluang ini untuk menikmati HunnyButter Wings yang serba baru dan sedap, jom serbu A&W yang berdekatan dengan anda.

Promosi Menarik Lain

Jom cuba promosi menarik lain seperti:

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.