Info promosi AnW yang terkini dan menarik. Jom kongsi bersama insan tersayang. Berbaloi dan mengliurkan untuk dapatkan.

Sesiapa yang tidak pernah mendengar tentang restoran makanan segera AnW pasti akan mendapat sambutan. AnW ini berpangkalan di Amerika Syarikat, dan ia pada asalnya membuka pintunya di Jalan Tuanku Abdul Rahman pada tahun 1963. Selepas dua tahun, ia telah membina “drive-in”, kadang-kadang dikenali sebagai “drive through,” kepada lebih baik. melayani pelanggan yang memandu ke restoran. Pada tahun itu, AnW adalah restoran pertama di Malaysia yang menyediakan pengalaman “drive-in”.

Satu lagi pensijilan Jakim yang mengesahkan makanan AnW adalah halal dan produk yang digunakan dijamin halal telah diterima oleh syarikat. Walaupun hakikatnya AnW ini dari Amerika Syarikat dan menu hidangan mereka adalah sama seperti di Amerika Syarikat, mereka menggunakan bahan-bahan yang lebih sesuai dengan pilihan Malaysia. Akibatnya, rakyat Malaysia tidak perlu risau kerana bahan yang digunakan dijamin bersih, halal dan selamat sepenuhnya.

AnW kini kembali dengan promosi gabungan Air Asia Food kupon RM8 off pembelian minimum RM30. Jom ketahui dengan lebih lanjut.

Promosi AnW

Imej via Facebook

Langkau beratur dan pesan makanan A&W kegemaran anda hari ini melalui AirAsia Food! Nikmati potongan sehingga RM8 dengan pembelian minimum RM30, menggunakan kod ANW8.

Tunggu apa lagi. Jangan lepaskan peluang ini untuk menikmati AnW dengan harga yang murah dan mudah kerana tidak perlu keluar rumah. Pesan saja menggunakan aplikasi Air Asia Food.

Promosi Menarik Lain

Jom cuba promosi menarik lain seperti:

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.