Sesiapa yang tidak pernah mendengar tentang restoran makanan segera A & W pasti akan mendapat sambutan. A&W ini berpangkalan di Amerika Syarikat, dan ia pada asalnya membuka pintunya di Jalan Tuanku Abdul Rahman pada tahun 1963. Selepas dua tahun, ia telah membina “drive-in”, kadang-kadang dikenali sebagai “drive through,” kepada lebih baik. melayani pelanggan yang memandu ke restoran. Pada tahun itu, A & W adalah restoran pertama di Malaysia yang menyediakan pengalaman “drive-in”.

Satu lagi pensijilan Jakim yang mengesahkan makanan A&W adalah halal dan produk yang digunakan dijamin halal telah diterima oleh syarikat. Walaupun hakikatnya A & W ini dari Amerika Syarikat dan menu hidangan mereka adalah sama seperti di Amerika Syarikat, mereka menggunakan bahan-bahan yang lebih sesuai dengan pilihan Malaysia. Akibatnya, rakyat Malaysia tidak perlu risau kerana bahan yang digunakan dijamin bersih, halal dan selamat sepenuhnya.

A&W kembali dengan promosi baharu bertepatan dengan Tahun Baharu Cina, dan ia patut dilihat. Menu Tawaran Masa Terhad. Bukan satu tetapi empat menu yang terhad yang boleh anda cuba. Mari kita lihat dengan lebih mendalam apa yang berlaku.

Promosi A&W

Imej via Facebook

Mereka tidak mempunyai satu, bukan dua, tetapi EMPAT barangan tawaran masa terhad untuk anda pilih minggu ini! Untuk membeli Gongxi-Kongsi Family Box, Salted Caramel Waffle, Mozzarella Coney and/or ​Coney in Cup, lawati mana-mana lokasi operasi kami.

Mari Kita Lihat Menu Ini Dengan Lebih Lanjut.

Coney In Cup

Imej via anwmalaysia.com.my
  • A&W mempersembahkan kepada anda Coney In Cup ! Ini semua yang anda suka tentang Coney ikonik mereka, tolak roti.
  • Makanan ringan yang menyelerakan ini ialah frankfurter bersaiz gigitan yang disiram dalam sos Coney istimewa A&W. Ia akan memuaskan keinginan Coney anda.
  • Nikmati sama ada daging lembu atau ayam dalam cawan sebagai snek anda untuk pergi.

Gongxi-Kongsi Family Box 

Imej via anwmalaysia.com.my
  • A&W mempunyai banyak makanan yang sesuai untuk anda nikmati bersama keluarga dan rakan-rakan! Ia pasti akan memuaskan hati anda dan orang yang anda sayangi dengan  Golden or Spicy Aroma Chicken, french fries, Coney Mashed Potato, and third-quenching RB.

Salted Caramel Waffles

Imej via anwmalaysia.com.my
  • Kami teruja untuk memperkenalkan salted caramel waffles A&W. Ia merupakan keseimbangan sempurna antara manis dan masin pada wafel gebu dan aiskrim vanila yang kaya. Dapatkannya pada wafel atau Waffle-To-Go.

Mozzarella Coney 

Imej via anwmalaysia.com.my
  • Coney klasik A&W semakin cheesy, dan anda tidak mahu ketinggalan ini.
  • Dapatkan banyak koney kami, di atasnya dengan mozzarella cair!
  • Ia datang dengan pilihan anda sama ada daging lembu atau ayam.

Dapatkannya hari ini dari mana-mana cawangan A & W kami yang beroperasi melalui tempat makan, bawa pulang atau penghantaran, tidak termasuk Ekspres.

Tunggu apa lagi. Jangan lepaskan peluang ini, jom serbu A&W yang berdekatan dengan anda.

Promosi Menarik Lain

Jom cuba promosi menarik lain seperti:

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.