Jom ketahui promosi AnW yang terkini dan menarik. Mari kongsi bersama insan tersayang.

Sesiapa yang tidak pernah mendengar tentang restoran makanan segera AnW pasti akan mendapat sambutan. AnW ini berpangkalan di Amerika Syarikat, dan ia pada asalnya membuka pintunya di Jalan Tuanku Abdul Rahman pada tahun 1963. Selepas dua tahun, ia telah membina “drive-in”, kadang-kadang dikenali sebagai “drive through,” kepada lebih baik. melayani pelanggan yang memandu ke restoran. Pada tahun itu, AnW adalah restoran pertama di Malaysia yang menyediakan pengalaman “drive-in”.

Satu lagi pensijilan Jakim yang mengesahkan makanan AnW adalah halal dan produk yang digunakan dijamin halal telah diterima oleh syarikat. Walaupun hakikatnya AnW ini dari Amerika Syarikat dan menu hidangan mereka adalah sama seperti di Amerika Syarikat, mereka menggunakan bahan-bahan yang lebih sesuai dengan pilihan Malaysia. Akibatnya, rakyat Malaysia tidak perlu risau kerana bahan yang digunakan dijamin bersih, halal dan selamat sepenuhnya.

AnW kini kembali dengan promosi yang menarik bagi peminat Chicken Sandwich. Jom ketahui dengan lebih lanjut.

Promosi AnW

Imej via Facebook

Dengan hanya RM10, anda boleh mendapatkan DUA dada ayam juicy yang diperap dengan salad dan mayo yang diapit di antara dua roti bijan. Jom datang semua, sudah tiba masanya untuk Chicken Sandwich Madness! Ambil DUA sandwic ayam kami yang juicy dan lazat dengan harga RM10 sahaja! tersedia dari 26 Mei hingga 1 Jun 2022, jadi dapatkan rakan dan pergi ke kedai AnW tempatan anda sekarang.

*Tarikh Promosi: 26 May hingga 1 Jun 2022

Tunggu apa lagi. Jangan lepaskan peluang ini untuk menikmati dua Chicken Sandwich pada harga RM10, jom serbu A&W yang berdekatan dengan anda.

Promosi Menarik Lain

Jom cuba promosi menarik lain seperti:

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.