Info promosi Starbucks yang terkini dan menarik. Jom kongsi bersama insan tersayang. Berbaloi dan mengliurkan untuk dapatkan.

Nama Starbucks tidak asing lagi dari penggemar minum kopi di Malaysia. Starbucks telah menjadi tempat kegemaran rakyat Malaysia untuk memesan kopi dan menjadi tempat untuk bersantai bersama kawan-kawan. Suasana kedai yang begitu tenang dengan bau kopi boleh membuatkan pelanggan rasa tenang dan tenteram.

Selain kopi, Starbucks juga ada menu hidangan seperti air coklat, strawberi, vanilla dan lain-lain lagi. Bagi yang bukan penggemar kopi boleh mencuba hidangan ini. Kopi adalah produk utama mereka untuk dijualkan kepada pelanggan, jadi tidak hairanlah jika ramai penggemar kopi berkunjung ke starbuck.

Kini, Starbucks telah kembali dengan promosi 2 minuman terpilih dengan harga Rm26 sahaja. Mari ketahui promosi ini dengan lebih lanjut.

Promosi Starbucks

Imej via Facebook

Berita gembira untuk semua pelanggan setia Starbucks, kini melalui Drive-Thru, anda boleh dapatkan dua jenis minuman terpilih bersaiz Grande pada harga RM26 sahaja. Jom kita lihat terma dan syarat.

Terma dan syarat :

  • Tempoh promosi: 3 & 4 September 2022 dan 10 & 11 September 2022
  • Masa: 10 pagi – 12 malam
  • Minuman terpilih: Strawberry Raspberry Cheesecake Latte/ Mocha Cheese Latte/ Mocha Cheese Frappuccino/ Strawberry Grapefruit Frappuccino/ Honey Ruby Grapefruit Cold Brew/ Oolong Cloud Tea
  • Upsize dikenakan bayaran sebanyak RM3.00.
  • Tidak sah dengan sebarang diskaun atau promosi lain.
  • Tidak berkenaan untuk perkhidmatan penghantaran.
  • Semua kedai Drive Thru kecuali Starbucks Drive Thru Genting Permai.

Tunggu apa lagi, jom pergi ke mana-mana cawangan yang berdekatan untuk menikmati promosi ini.

Untuk maklumat lebih lanjut boleh pergi ke Facebook Starbucks.

Promosi lain yang menarik

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.