Nama Starbucks tidak asing lagi dari penggemar minum kopi di Malaysia. Starbucks telah menjadi tempat kegemaran rakyat Malaysia untuk memesan kopi dan menjadi tempat untuk bersantai bersama kawan-kawan. Suasana kedai yang begitu tenang dengan bau kopi boleh membuatkan pelanggan rasa tenang dan tenteram.

Selain kopi, Starbucks juga ada menu hidangan seperti air coklat, strawberi, vanilla dan lain-lain lagi. Bagi yang bukan penggemar kopi boleh mencuba hidangan ini. Kopi adalah produk utama mereka untuk dijualkan kepada pelanggan, jadi tidak hairanlah jika ramai penggemar kopi berkunjung ke starbuck.

Starbuck telah membuat promosi dengan mengeluarkan air terbaru iaitu Almond milk / Oat milk Honey Latte Series, Bagi penggemar starbuck sekali gus penggemar susu berasaskan tanaman seperti Oat dan Almond, ini adalah peluang anda untuk merasa minuman baru dari Starbuck. Mari ketahui promosi ini dengan lebih lanjut.

Promosi Starbucks

Imej via Facebook
Imej via Facebook

Dikuasakan oleh tumbuh-tumbuhan tidak seperti sebelumnya. Starbuck membawakan kepada anda Almond milk / Oat milk Honey Latte Series serba baru dan kegemaran kembali, Oatmilk Cocoa Macchiato Series untuk menarik rasa Musim Luruh anda! Malah whipped cream Starbuck juga berasaskan beras.

Terma dan syarat :

  • Terdapat di semua cawangan Starbuck.

Tunggu apa lagi, mari pergi ke mana-mana cawangan starbuck yang berdekatan untuk tidak melepaskan peluang ini.

Untuk maklumat lebih lanjut boleh pergi ke Facebook Starbucks.

Promosi lain

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.