Nama Starbucks tidak asing lagi dari penggemar minum kopi di Malaysia. Starbucks telah menjadi tempat kegemaran rakyat Malaysia untuk memesan kopi dan menjadi tempat untuk bersantai bersama kawan-kawan. Suasana kedai yang begitu tenang dengan bau kopi boleh membuatkan pelanggan rasa tenang dan tenteram.

Selain kopi, Starbucks juga ada menu hidangan seperti air coklat, strawberi, vanilla dan lain-lain lagi. Bagi yang bukan penggemar kopi boleh mencuba hidangan ini. Kopi adalah produk utama mereka untuk dijualkan kepada pelanggan, jadi tidak hairanlah jika ramai penggemar kopi berkunjung ke starbuck.

Starbuck telah membuat promosi iaitu khas bagi pelanggan tetap Starbucks yang mempunyai Tumbler Starbucks tersendiri boleh mendapatkan diskaun sebanyak RM3 bagi setiap minuman yang dipesan. Mari ketahui promosi ini dengan lebih lanjut.

Promosi Starbucks 2022

Imej via Facebook

No spill, all chill. Bagi mereka yang sentiasa dalam perjalanan, sediakan makanan kegemaran Starbucks anda di dalam cawan esok. Starbuck sudah lama mengeluarkan Tumbler tersendiri bagi memudahkan pelanggan mereka yang selalu memandu dan memerlukan bekas minuman yang selesa dan sesuai untuk diminum di dalam kereta.

Starbucks juga mengeluarkan Tumbler bagi mengurangkan penggunakan cawan plastik dan straw bagi menyelamatkan kehidupan laut dan pembuangan sampah yang semakin meningkat. Jadi, ini adalah satu berita yang baik untuk pelanggan starbucks yang suka membeli minuman menggunakan Tumbler kerana anda akan mendapat RM3 diskaun bagi setiap pembelian air.

Sebelum itu, mari kita lihat terma dan syaratnya.

Terma dan syarat :

  • Sah bermula 3 January sehingga 31 January 2022
  • Tidak sah dengan sebarang diskaun atau promosi lain.
  • Diskaun hanya terpakai untuk minuman yang dibeli dengan Starbucks Tumbler dan mesti dihidangkan dalam Tumbler.
  • Bayaran penuh mesti dibuat dengan Kad Starbucks atau Aplikasi Starbuck
  • Tidak terpakai untuk perkhidmatan penghantaran.
  • Sah di semua kedai Starbucks di Malaysia kecuali Starbucks Sunway Lagoon.

Tunggu apa lagi, mari pergi ke mana-mana cawangan starbuck yang berdekatan untuk tidak melepaskan peluang ini.

Untuk maklumat lebih lanjut boleh pergi ke Facebook Starbucks.

Promosi lain yang menarik

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.