Subway adalah sebuah restoran yang menyajikan sandwich sepanjang 6 inci dan panjang 1 kaki. Ia tidak sama seperti sandwich lain yang menggunakan roti biasa. Subway mempunyai keunikannya tersendiri dalam menyediakan sandwich yang enak dengan intinya yang banyak.

Apabila sebut subway orang akan bayangkan bahawa ia sandwich biasa di mana 2 keping roti di kepit bersama dengan inti biasa seperti telur, sardin atau ayam. Subway menggunakan roti segar yang baru dibakar dan disediakan seperti mana yang anda mahukan. Anda boleh memilih inti salad dan sos sebanyak mana yang anda mahukan kerana tiada had. Itulah keistimewaannye.

Promosi Subway

promosi subway

Imej via Facebook

Subway kini membuat promosi bagi pengeluaran subway baru iaitu Ultimate Chicken dan Ultimate Italian B.M.T. Sandwich ini didatangi set kombo bersama air minuman 16oz dengan harga RM13.80. Sandwich ini mempunyai keunikannya tersendiri kerana belum pernah ada lagi menu subway yang menggunakan cheese tarik.

Dua menu baru mempunyai cheese tarik dan membuatkan pelanggan ingin mencubanya.

Terma dan syarat :

1. Masa terhad dari 22 jan 2020 sehingga 14 April 2020.

2. Ultimate Chicken dan Ultimate B.M.T. Itali hanya boleh didapati sebagai Sub, mereka tidak akan tersedia sebagai Wrap atau Salad.

3. Hidangan kombo berharga RM13.80 dan ia dilengkapi dengan Ultimate Chicken Ultimate 6-inci atau B.M.T Ultimate Italian. Minuman Sub dan 16oz air minuman.

4. Harga mungkin tertakluk kepada 6% SST jika berkenaan.

5. Roti Garlic Ultimate Cheesy hanya terhad kepada Ultimate Chicken dan Ultimate B.M.T. ™. Ia tidak akan disediakan untuk menu, misalnya Tuna atau Marina Meatball.

6. Sah untuk makan terus dan pembelian di restoran SUBWAY® yang mengambil bahagian di Malaysia sahaja.

7. Apa-apa penambahan akan dicaj.

8. Subway® mempunyai hak untuk meminda atau mengubah mana-mana terma dan syarat apabila dianggap perlu tanpa notis terlebih dahulu.

Tunggu apa lagi, jom cuba menu baru ini di Subway yang berdekatan dengan rumah anda. Jangan lengah-lengahkan masa kerana masa adalah terhad sehingga 14 April 2020. Anda juga boleh memesan melalui aplikasi Grabfood atau Foodpanda.

Untuk maklumat lebih lanjut boleh pergi ke laman web Subway.com

Promosi Menarik Lain

Promosi menarik yang boleh anda lihat selain promosi Subway:

Penulis: aqirah

Avatar

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.