Siapa sahaja yang tidak gemarkan pizza? Pizza adalah salah satu makanan ‘Fast food’ yang sangan terpopular di kalangan masyarakat sekarang. Jika ingin mengadakan jamuan makan kecil-kecilan pasti makanan yang paling mudah dan kenyang adalah pizza. Oleh sebab itu, pizza menjadi salah satu makanan kegemaran masyrakat sedunia.

Antara salah satu pizza yang sering sekali dipesan adalah domino. Pizza domino adalah salah satu restoran yang popular pada zaman kini kerana tepung pizzanya sedap nipis serta rangup dan isi atasnya yang banyak dan sos yang sedap. Ia begitu lazat sekali.

Promosi Domino

Imej via Facebook

Imej via Facebook

Domino telah membuat promosi setiap hari khamis, pelanggan boleh menikmati satu saiz pizza sederhana kegemaran anda dengan satu hidangan sampingan pilihan anda. Semua hanya RM20.20 sahaja! Menarik, bukan?

Anda boleh menjimatkan duit sehingga RM25.60 setiap hari khamis.

Terma dan syarat-syarat :

-Pesanan hanya dibuat dalam talian sahaja

-Penghantaran percuma

-Surcaj dikenakan untuk piza Classic dan First Class.

Jika anda tiada wang di tangan, anda digalakkan untuk menggunakan cashless seperti perbankan atas talian, kad debit/kredit atau grabpay. Ia boleh mempercepatkan proses pembayaran dan memudahkan pelanggan dan pekerja.

Anda mahu makan domino tetapi malas untuk keluar, anda boleh menggunakan promosi ini setiap hari khamis sahaja. Penghantaran percuma dan jimat. Jangan lepaskan peluang ini lagi, pastikan setiap hari khamis anda memesan domino untuk mendapatkan penghantaran percuma dan jimat.

Untuk maklumat lanjut boleh klik di sini.

Promosi lain

Jom cuba promosi menarik lain selain promosi Domino.

 

Penulis: aqirah

Avatar

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.