Mencari promosi Chatime yang terkini? Promosi Chatime kini kembali bagi pelanggan setia Chatime! Jom baca promosi ini lebih lanjut.

Chatime ialah sebuah kedai yang mengeluarkan air minuman boba, yang semakin popular di kalangan rakyat Malaysia. Akibatnya, tidak mengejutkan jika Chatime meningkat menjadi salah satu kedai boba yang paling terkenal di Malaysia.

Promosi Chatime

Imej via Facebook

Chatime kini kembali dengan promosi yang digemari orang ramai iaitu 30% diskaun dan free delivery dengan minimum pembelian RM15. Promosi ini boleh didapati di aplikasi shopeeFood. Menarik, bukan? Mari kita lihat dengan lebih lanjut.

Cara membuat pesanan di ShopeeFood

Anda boleh memesan makanan anda dengan mudah dengan ShopeeFood dalam beberapa langkah sahaja. Berikut adalah beberapa langkah untuk membuat pesanan:

  1. Pada halaman utama Aplikasi Shopee, klik icon ShopeeFood.
  2. Dalam medan carian, taip atau pilih Chatime. Tekan pada merchant yang anda ingin pesan dan pilih item yang anda ingin pesan.
  3. Klik + pada menu yang ingin anda pesan, pilih dan tandakan pelbagai makanan yang anda inginkan dan makanan akan ditambahkan pada troli anda. Klik “Checkout.”
  4. Pastikan alamat dan lokasi titik pin point location anda adalah betul. Anda perlu memasukkan nombor telefon yang sah untuk penunggang menghubungi anda semasa penghantaran.
  5. Pilih kaedah pembayaran yang ingin anda gunakan. Klik Baucar jika anda ingin memohon baucar untuk pesanan ini.
  6. Klik “Buat Pesanan” dan ShopeeFood akan mencari rakan kongsi penghantaran terdekat.
  7. Anda akan dimaklumkan sebaik sahaja rakan kongsi penghantaran tiba di restoran untuk mengambil pesanan anda. Setelah pesanan anda diambil, anda akan dapat melihat pergerakan pemandu sehingga dia menghantar pesanan kepada anda.

Promosi ini sah bermula 3 Feb 2022 sehingga 28 Feb 2022

Peminat Chatime tidak seharusnya menangguhkan pembelian anda lagi. Mari manfaatkan tawaran itu sementara ia masih ada. Anda boleh membuat pembelian dengan cepat dan mudah sambil memanfaatkan penjimatan yang berbaloi untuk anda.

Untuk maklumat lebih lanjut boleh pergi ke Facebook Chatime .

Promosi lain yang menarik

Promosi lain yang anda boleh cuba selain promosi Chatime:

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.