Info promosi Kenny Rogers ROASTERS yang terkini dan menarik. Jom kongsi bersama insan tersayang. Berbaloi dan mengliurkan untuk dapatkan.

Kenny Rogers ROASTERS pada asalnya ditubuhkan oleh penyanyi Country dan Western yang popular, Kenny Rogers dan bekas Gabenor Kentucky, John Y Brown Jr pada tahun 1991. Melihat peluang untuk menyediakan makanan yang sihat dan lazat di persekitaran restoran, Kenny Rogers ROASTERS membuka restoran pertamanya di Coral Spring, Florida pada bulan Ogos 1991.

Restoran Kenny Rogers ROASTERS adalah sebuah restoran yang berasaskan masakan ayam yang di panggang dan enak di makan. Ramuan rahsia untuk memerap ayam adalah lemon, halia, sage dan oregano (yang lain adalah ramuan rahsia). Selain itu, mereka juga menyajikan buatan sendiri kek muffin yang enak dan juga salad buah, kentang putar, makaroni dan cheese dan pelbagai lago hidangan sampingan.

Kini, Kenny Rogers mengeluarkan set meals baru burger untuk penggemar burger di luar sana. Set burger yang didatangkan dengan kentang dan Coleslaw tau. Ada tiga menu yang anda boleh pilih. Jom tengok lebih lanjut.

Promosi Kenny Rogers ROASTERS

Imej via krr.com.my

Anda peminat burger? Sekarang Kenny Rogers mengeluarkan set meals burger baru khas untuk anda. Bermula dengan RM19.90 sahaja. Menarik, bukan? Jom tengok menu yang diberikan.

1. Crispy Chick Burger – RM 19.90
Sesuai dengan namanya, burger ini didatangkan dengan patty ayam yang rangup, cincin bawang goreng tangan yang rangup dan kubis yang dicincang rangup, lobak merah & biji saderi yang dihidangkan dengan sos istimewa. Anda akan menyukai gabungan rasa dan tekstur yang hebat dalam setiap gigitan.

2. Burger Sambal – RM 21.90
Classical handheld burger dengan sentuhan Malaysia! Nikmati potongan ayam yang dimuatkan dengan sambal manis & pedas kegemaran Malaysia dan dilapisi dengan telur (telur mata kerbau), hirisan timun, salad dan cincin bawang rangup yang dipukul tangan.

3. Fish Fillet o’Cheese – RM 23.90
Sebahagian besar isi ikan rangup di atasnya dengan hirisan keju cair, salad dan jumlah sos tartar berkrim yang sesuai.

4. Onion Rings – RM 7.90 per ala carte serving

Terma dan Syarat

  • Semua gambar yang ditunjukkan adalah untuk tujuan ilustrasi sahaja.
  • Semua harga adalah termasuk 6% Cukai Perkhidmatan & 10% Caj Perkhidmatan jika berkenaan.
  • Produk berbeza mengikut lokasi.
  • Tertakluk kepada ketersediaan stok.
  • Pihak pengurusan berhak untuk menggantikan item promosi dengan item yang sama nilainya tanpa notis terlebih dahulu.

Tunggu apa lagi, jom cuba menu terbaru daripada Kenny Rogers ROASTERS . Jangan terlepas promosi ini.

Promosi lain

Promosi menarik yang lain boleh anda lihat selain promosi Kenny Rogers :

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.