Kenny Rogers ROASTERS pada asalnya ditubuhkan oleh penyanyi Country dan Western yang popular, Kenny Rogers dan bekas Gabenor Kentucky, John Y Brown Jr pada tahun 1991. Melihat peluang untuk menyediakan makanan yang sihat dan lazat di persekitaran restoran, Kenny Rogers ROASTERS membuka restoran pertamanya di Coral Spring, Florida pada bulan Ogos 1991.

Restoran Kenny Rogers ROASTERS adalah sebuah restoran yang berasaskan masakan ayam yang di panggang dan enak di makan. Ramuan rahsia untuk memerap ayam adalah lemon, halia, sage dan oregano (yang lain adalah ramuan rahsia). Selain itu, mereka juga menyajikan buatan sendiri kek muffin yang enak dan juga salad buah, kentang putar, makaroni dan cheese dan pelbagai lago hidangan sampingan.

Hidangan-hidangan ini sesuai untuk dimakan bersama-sama ayam yang diperap kemudiannya di panggang untuk waktu yang agak lama bagi memastikan ayam tersebut masak dan sedia untuk dihidang.

Promosi Kenny Rogers Dengan Grabfood

promosi kenny rogers roaster
Imej via Facebook

Kenny Rogers Roaster telah bergabung bersama Grabfood untuk memberi diakuan kepada kepada pelanggan sebanyak 50% setiap kali pesanan dibuat melalui Aplikasi Grabfood. Apakah terma dan syaratnya?

Terma dan Syarat :

  • Minimum sebanyak RM20 setiap pesanan.
  • Sah sehingga 30 September 2020 sahaja.
  • Masukkan promosi kod : HOTDEALS semasa membuat pesanan di aplikasi Grabfood

Tunggu apa lagi, jom buat pesanan di aplikasi grabfood untuk menikmati makanan yang lazat dan enak beserta diskaun sebanyak 50%.

Promosi menarik yang lain boleh anda lihat selain promosi Kenny Rogers :

Penulis: aqirah

Avatar

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.