Kenny Rogers ROASTERS pada asalnya ditubuhkan oleh penyanyi Country dan Western yang popular, Kenny Rogers dan bekas Gabenor Kentucky, John Y Brown Jr pada tahun 1991. Melihat peluang untuk menyediakan makanan yang sihat dan lazat di persekitaran restoran, Kenny Rogers ROASTERS membuka restoran pertamanya di Coral Spring, Florida pada bulan Ogos 1991.

Restoran Kenny Rogers ROASTERS adalah sebuah restoran yang berasaskan masakan ayam yang di panggang dan enak di makan. Ramuan rahsia untuk memerap ayam adalah lemon, halia, sage dan oregano (yang lain adalah ramuan rahsia). Selain itu, mereka juga menyajikan buatan sendiri kek muffin yang enak dan juga salad buah, kentang putar, makaroni dan cheese dan pelbagai lago hidangan sampingan.

Hidangan-hidangan ini sesuai untuk dimakan bersama-sama ayam yang diperap kemudiannya di panggang untuk waktu yang agak lama bagi memastikan ayam tersebut masak dan sedia untuk dihidang.

Promosi Kenny Rogers Dengan Grabfood

promosi kenny rogers

Imej via Facebook

Grabfood telah menawarkan promosi Kenny Rogers ROASTERS dengan setiap 2 pembelian akan dapat 1 percuma Kenny Rogers ROASTERS. Promosi ini bermula pada 19 Mac 2020 sehingga 12 April 2020. Jika anda teringin makan Kenny Rogers, anda tidak perlu keluar lagi untuk pergi membelinya. Anda hanya perlu order melalui Grabfood dan pada masa yang sama dapat menikmati promosi beli 2 percuma 1.

Promosi ini anda boleh berkongsi bersama ahli keluarga atau rakan-rakan kerana jumlah makanan yang banyak. Tidak perlu bersusah payah lagi bersiap untuk keluar membeli makanan. Dengan Grabfood anda boleh menikmati makanan di rumah. Tunggu apa lagi, mari kita order Kenny Rogers ROASTERS di Grabfood dan mendapatkan promosi.

Untuk maklumat lebih lanjut boleh pergi ke Facebook Kenny Rogers ROASTERS untuk mengetahui promosi-promosi lain.

Promosi menarik yang lain boleh anda lihat selain promosi Kenny Rogers :

Penulis: aqirah

Avatar

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.