Kenny Rogers ROASTERS pada asalnya ditubuhkan oleh penyanyi Country dan Western yang popular, Kenny Rogers dan bekas Gabenor Kentucky, John Y Brown Jr pada tahun 1991. Melihat peluang untuk menyediakan makanan yang sihat dan lazat di persekitaran restoran, Kenny Rogers ROASTERS membuka restoran pertamanya di Coral Spring, Florida pada bulan Ogos 1991.

Restoran Kenny Rogers ROASTERS adalah sebuah restoran yang berasaskan masakan ayam yang di panggang dan enak di makan. Ramuan rahsia untuk memerap ayam adalah lemon, halia, sage dan oregano (yang lain adalah ramuan rahsia). Selain itu, mereka juga menyajikan buatan sendiri kek muffin yang enak dan juga salad buah, kentang putar, makaroni dan cheese dan pelbagai lago hidangan sampingan.

Hidangan-hidangan ini sesuai untuk dimakan bersama-sama ayam yang diperap kemudiannya di panggang untuk waktu yang agak lama bagi memastikan ayam tersebut masak dan sedia untuk dihidang.

Promosi Kenny Rogers ROASTERS

Imej via Facebook

Kenny Rogers Roaster membuat promosi khas dengan bergabung bersama Foodpanda dan memberikan diskaun 35% dan EXTRA RM8 diskaun dengan membuat pembelian di Foodpanda. Bagi yang suka membuat pesanan di Foodpanda promosi ini sangat berbaloi untuk anda. Menarik, bukan?

Terma dan Syarat

  • Sah sehingga 31 Ogos 2021
  • Hanya menggunakan Foodpanda sahaja.
  • Minimum perbelanjaan RM25 dalam satu resit
  • Sementara stok masih ada

Tunggu apa lagi, jom pesan makanan kegemaran anda melalui Foodpanda. Jangan terlepas promosi ini.

Promosi lain

Promosi menarik yang lain boleh anda lihat selain promosi Kenny Rogers :

Penulis: aqirah

Avatar

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.