Kenny Rogers ROASTERS pada asalnya ditubuhkan oleh penyanyi Country dan Western yang popular, Kenny Rogers dan bekas Gabenor Kentucky, John Y Brown Jr pada tahun 1991. Melihat peluang untuk menyediakan makanan yang sihat dan lazat di persekitaran restoran, Kenny Rogers ROASTERS membuka restoran pertamanya di Coral Spring, Florida pada bulan Ogos 1991.

Restoran Kenny Rogers ROASTERS adalah sebuah restoran yang berasaskan masakan ayam yang di panggang dan enak di makan. Ramuan rahsia untuk memerap ayam adalah lemon, halia, sage dan oregano (yang lain adalah ramuan rahsia). Selain itu, mereka juga menyajikan buatan sendiri kek muffin yang enak dan juga salad buah, kentang putar, makaroni dan cheese dan pelbagai lago hidangan sampingan.

Hidangan-hidangan ini sesuai untuk dimakan bersama-sama ayam yang diperap kemudiannya di panggang untuk waktu yang agak lama bagi memastikan ayam tersebut masak dan sedia untuk dihidang.

Promosi Kenny Rogers ROASTERS

promosi kenny rogers roasters
Imej Via Facebook

Kenny Rogers Roaster membuat promosi khas untuk anda yang tidak mahu masak di rumah tetapi ingin makan beramai-ramai bersama keluarga di rumah. Setiap 2 pembelian menu yang terpilih akan diberikan percuma 1 makanan. Menarik, bukan?

Apakah menu makanan yang terpilih ? Menu-menunya adalah:

  • Satay Ayam Meal – RM24.90 setiap satu
  • Kenny’s Quarter Lite Meal – RM17.90 setiap satu
  • Kenny’s Quarter Lite Meal + Soft Drink – RM23.00 setiap satu

Semuanya tertakluk kepada terma dan syarat. Promosi ini berlangsung sehingga 7 Jun 2021.

Tunggu apa lagi, jom pesan makanan dan take-away di Kenny Rogers ROASTERs berdekatan anda. Jangan terlepas promosi ini.

Promosi menarik yang lain boleh anda lihat selain promosi Kenny Rogers :

Penulis: aqirah

Avatar

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.