Promosi Famous Amos kini kembali dengan terima tiga Gold Rose Stalk secara PERCUMA dengan sebarang pembelian barangan hadiah Biskut. Jom baca promosi ini dengan lebih lanjut.

Di bawah Akta Syarikat, 1965, Famous Amos telah ditubuhkan di Malaysia pada 9 Nov. 1983. Ia adalah sebuah syarikat sendirian berhad. Ia memiliki hak untuk “THE FAMOUS AMOS C.C.C.(M) SDN BHD” di Malaysia. Adalah sebuah syarikat bernama DKSH Holdings (Malaysia) Berhad membelinya pada Januari 1997.

Di sinilah kedai Hot-baked yang pertama dibuka. Wally Amos berada di sana untuk membantu membukanya pada 30 November 1984, dan dia sendiri yang melakukannya. Di Malaysia, kini terdapat lebih daripada 60 kedai Hot-baked yang berjaya.

Pada masa ini terdapat sembilan jenis biskut coklat yang dibuat segar setiap hari di setiap kedai Hot-baked. Bahan-bahan terbaik, seperti cip coklat separa manis dan kacang dengan banyak perisa, menjadikan kuki ini terkenal hanya dari mulut ke mulut. “Bau Percuma” dari kedai Hot-baked kami telah menjadi aroma yang tidak dapat ditolak bagi kuki kami yang baru dibakar yang dapat dihidu dan dinikmati oleh pencinta kuki di seluruh dunia.

Famous Amos kini membuat promosi dengan memberikan 3 Gold Rose Stalk secara PERCUMA sempena Hari Ibu yang akan datang. Promosi ini khas untuk menyambut Hari Ibu dan mengahargai pengorbanan yang mereka telah lakukan untuk kita.

Mari kita lihat promosi ini dengan lebih lanjut.

Promosi Famous Amos

Imej via Facebook

Berita gembira bagi pelanggan tetap Famous Amos, anda boleh memberikan hadiah kepada ibu, isteri atau ibu mertua sempena menyambut Hari Ibu yang akan mendatang dengan pembelian barangan hadiah biskut dan anda akan dapat tiga Gold Rose Stalk secara percuma. Mari kita lihat Terma dan Syarat :

Terma dan syarat:

  • Promosi ini sah dari 25 April hingga 8 Mei 2022.
  • Dengan pembelian mana-mana hadiah biskut bernilai RM 30 atau lebih dalam satu transaksi, anda akan menerima tiga (3) Tangkai Mawar percuma.
  • Sah dengan pembelian hadiah kuki sahaja. Pek Snek 25g, Kotak Klasik 50g, Kotak Hadiah Baru 25g, Kotak Piramid 15g, Kuki dalam Beg dan Hamper Perayaan tidak layak.
  • Ia tidak sah dengan promosi lain yang sedang berjalan (cth., Teddy Gift Bundle, Jualan Ramadan).
  • Hanya tersedia untuk pembelian melalui tapak web Famous Amos®. Tawaran ini tidak sah untuk pembelian yang dibuat di kedai fizikal.
  • Amos® yang terkenal berhak, tanpa notis awal, untuk menukar atau meminda mana-mana terma dan syarat atau mekanik promosi yang dinyatakan di atas.
  • Sementara stok masih ada.

Tunggu apa lagi? Mari pesan cookies di laman Famous Amos dan anda tidak perlu keluar dari rumah. Cookies tersebut akan terus ke depan pintu rumah anda. Untuk maklumat lebih lanjut boleh pergi ke Famousamos.com.my

Promosi lain yang menarik :

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.