Jom ketahui promosi Famous Amos yang terkini.

Famous Amos adalah sebuah kedai pembuatan biskut segar yang dibuat panas daripada mesin oven dan terus dijual kepada pelanggan. Famous Amos popular kerana kesedapan biskutnya yang mempunyai 9 jenis biskut cip coklat dan baunya yang sungguh enak sehingga menarik pelanggan untuk membelinya.

Bagaimana jika kita teringin makan Famous amos tetapi tidak boleh keluar untuk membelinya? Jangan risau Famous Amos ada menyediakan penghantaran ke pintu rumah anda.

Promosi Famous Amos

Imej via Facebook

Famous amos kini membuat promosi iaitu penghantaran percuma ke pintu rumah anda sepanjang anda berada di rumah. Mari ketahui lebih lanjut mengenai syarat-syaratnya.

Terma dan syarat.

-Promosi ini bermula daripada 23 Mac sehingga 12 April 2020

-Promosi ini tidak sah di mana-mana kedai Famous Amos. Hanya sah untuk pembelian di laman web Famousamos.com.my sahaja.

-Penghantaran percuma untuk setiap pembelian minimum RM20 dan ke atas kecuali beberapa barang.

-Penghantaran Percuma tidak sah untuk pembelian Snack Packs 25g, Classic Box 50g, Novelty Gift Box 25g, Pyramid Gift Box 15g, Celebratory Box 90g, Cookies Lock & Lock cookies container (90g) and Pentagon Box (S) 90g.

-Tidak sah untuk mana-mana promosi, tawaran dan diskaun.

-Famous Amos® berhak mengubah dan meminda mana-mana terma dan syarat atau mekanik promosi yang dinyatakan di atas tanpa notis terlebih dahulu.

Tunggu apa lagi? Jika anda teringin makan biskut Famous Amos tetapi tidak boleh keluar rumah, boleh pesan melalui laman web Famous Amos untuk membelinya.

Untuk maklumat lebih lanjut boleh pergi ke Famousamos.com.my

Promosi menarik yang anda boleh lihat

Penulis: aqirah

Avatar

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.