Jom ketahui promosi ewallet Touch N Go

Selain Grabpay, Touch ‘n Go eWallet juga merupakan salah satu aplikasi pembayaran secara digital melalui telefon pintar. Fungsi utama ia sama seperti Grabpay di mana kita boleh membuat pembayaran di kedai-kedai yang boleh menggunakan aplikasi seperti ini. Sebagai contoh speedmart, Watson, Guardian, 7 Eleven, Tealive, Coolblog dan banyak lagi.

Dengan menggunakan aplikasi Touch ‘n Go eWallet ini dapat memudahkan dan mempercepatkan proses pembayaran. Selain itu, aplikasi ini juga boleh membayar bil-bil telefon, air dan elektrik. Ia juga boleh melihat baki kad Touch ‘n Go kita dengan memasukkan no kad Touch ‘n Go kita. Mudah menggunakan aplikasi ini.

Promosi Touch ‘n Go eWallet

Bagi penggemar coolblog ada satu berita gembira untuk anda. Touch ‘n Go eWallet telah menawarkan promosi pembelian 2 air minuman coolblog dengan harga RM10 sahaja. Anda boleh mendapatkan air minuman coolblog ini di mana-mana cawangan yang terpilih sahaja. Boleh lihat di sini.

promosi ewallet touch n go

Imej via Facebook

Terma dan syarat :

1. Sah dari 1 Mac 2020 sehingga 31 Mac 2020

2. Beli DUA (2) Minuman Promosi pada RM10 dengan menggunakan fungsi “Bayar” Touch ‘N Go eWallet di outlet Coolblog terpilih.

3. Promosi air minuman yang boleh dibeli :

  • Black Magic (Black Chocolate Ice Blended)
  • Snowy Magic (Chocolate Vanilla Ice Blended)

4. Sebarang tambahan topping akan dikenakan cas bayaran.

5. Tidak sah dengan sebarang promosi, diskaun, baucar atau kad keahlian.

6. Promosi ini tidak boleh ditukar oleh mana-mana promosi atau wang tunai.

7. Terma dan Syarat ini akan tertakluk kepada Terma Kempen Umum dan Syarat-syarat.

Promosi ini hanya sah apabila menggunakan aplikasi Touch ‘n Go eWallet ketika ingin membuat pembayaran. Hanya 2 minuman sahaja yang boleh dibeli dan sebarang tambahan topiing akan dikenakan cas bayaran. Promosi ini bermula pada 1 Mac 2020 dan akan tamat pada 31 Mac 2020.

Jangan lepaskan peluang lagi, kepada penggemar coolblog mari gunakan promosi ini untuk mendapatkan harga yang murah. Untuk maklumat lanjut boleh pergi ke laman web coolblog.com.my

Promosi lain yang menarik untuk anda selain promosi ewallet Touch N Go :

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.