Dengar cerita Color Port Penang sedang mengadakan Bazaar Ramadan secara besar-besaran dan meriah. Rugi jika warga Penang atau pengunjung tidak datang ke sini untuk merasai kemeriahan sepanjang bulan Ramadan ini.

Banyak kemudahan dan tarikan yang disediakan yang pasti mengujakan anda. Bukan sekadar Bazaar yang menjual pelbagai jenis makanan dan minuman sedap, malah ada juga gerai-gerai jualan keperluan harian dan raya. Hanya di satu tempat, macam-macam anda boleh dapat!

Jika anda mencari tempat berbuka yang luar biasa, datang sahaja ke Color Port Penang! Beli makanan di bazaar dan berbuka di sini sambil menikmati pemandangan laut yang memukau dan ditiup angin sepoi-sepoi bahasa.

Paling penting, tempat memang luas, selesa dan mampu memuatkan 1000 orang dalam satu masa. Nak bawa satu keluarga atau rakan sepejabat datang berbuka bersama memang sesuai! Buat kaki ootd, anda pasti puas berada di sini kerana banyak sudut menarik yang dihias cantik untuk anda bergambar!

Parkir kereta dan motosikal juga mudah! Paling utama, semestinya tandas dan surau disediakan dengan bersih dan selesa. Tak perlu terburu-buru mencari tempat solat selepas berbuka.

Festival Ramadan Color Port ini akan diadakan bermula 23 Mac sehingga 21 April 2023 dari 3.00 petang sehingga 10.00 malam. Jangan lepaskan peluang untuk merasai kemeriahan Bazaar Ramadan tepi laut yang pertama dan termeriah di Penang!

Sebarang pertanyaan lanjut atau ingin membuat tempahan meja, hubungi 017-683 2628. Jom buat tempahan sekarang agar anda dapat berbuka bersama yang tersayang dengan suasana yang istimewa!

Google Facebook Instagram Like & Follow – Suka dan ikuti Color Por⚓ untuk mendapatkan berita terkini! 😉  【Color Port Penang】

Tiktok: Colorport5

Facebook: COLOR PORT

📌 Alamat: COLOR PORT, Tanjung City Marina Alfresco, Pengkalan Weld, Georgetown, 10300 George Town, Pulau Pinang

📌 Waze : https://waze.com/ul/hw0zqg3exb

📌 Peta Google : https://maps.app.goo.gl/ZUuTtxnkTcJNufia7

#Penang #Food #Laksa #PengkalanWeld #weldquay #ChewJetty #FoodCourt #Cafe #ColorPort #CharKwayTeow  #penangkini #nelayanku #PenangHoliao #Penangfoodie #Georgetown #Bazaar #Ramadhan #Aidilfitri #hariraya #bukapuasa #tempatmakan #destinasi

Penulis: Nur Syafiqah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.