Pernah dengar tentang kedai makan Shihlin Taiwan Street Snacks? Kedai makanan ini adalah kedai makan yang mengumpulkan  beberapa di makanan popular yang ada  pasar malam Taiwan.

Antara menu adalah  seperti XXL Crispy Chicken, Crispy Floss Egg Crepe, Handmade Oyster Mee Sua dan Seafood Tempura. Ianya disediakan seperti mana pengalaman penyediaan di sana.

Dan bila anda ke kedai ini, sudah tentu menu XXL Crispy Chicken adalah wajib anda cuba. Ianya adalah kepingan ayam bersalut tepung yang digoreng. Saiz ayam ni sangatlah besar dan sedap.

Kini terdapat siri boba baru yang boleh anda dapatkan.Wah pasti anda teruja.

  • Brown Sugar Fresh Milk Boba  
  • 1983 Boba Milk Tea 
  • Honey Fresh Green Tea . 

Kami berpeluang untuk mencuba dua daripadanya iaitu Brown Sugar Fresh Milk Boba,  1983 Boba Milk Tea. Antara dua ini, kami sukakan 1983 Boba Milk Tea. Sedap dan sedikit lemak rasanya. 

Jadi, apa lagi, untuk peminat siri boba, air ini adalah antara anda cuba. Ianya boleh didapatkan dibeberapa outlet Shihlin Taiwan Street Snacks kecuali Gateway@klia2, Suria KLCC, Puteri Harbour, SOGO KL, Sunway Putra Mall, The Sphere.

Penulis: Awal Faiz

Sebahagian daripada Tim saji.my yang menulis tempat makan menarik di Malaysia. Penggemar makanan pedas dan western. Agak-agaknya ada tak kedai yang menjual makanan seperti di dalam 'Master Chef' ?

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.