Beli 3 aiskrim #WallsBobalicious di Petron & Shell, nikmati 2 Tealive stores dengan hanya RM10 je!

Aiskrim boleh dikatakan menu yang memberi kebahagian. Tidak kisahlah sama ada tengah sedih atau gembira, pasti akan gembira punya kalau dapat makan sesuatu yang berkaitan dengan aiskrim. Pernah nampak orang makan aiskrim jadi bertambah sedih?  Lebih-lebih lagi kalau aiskrim tu sedap. Bertambah-tambah gembiralah kalau dapat makan.

Kali ini kami ingin ceritakan tentang promosi aiskrim boba yang menjadi viral sejak dua menjak ini. Aiskrim versi boba yang telah dikeluarkan oleh dua jenama yang terkenal di Malaysia iaitu Wall’s dan Tealive. Jadi bolehlah bayangkan kesedapan yang bakal terhasil jika dua jenama terkenal ini bergabung. Wall’s Special Edition Boba Ice Cream korang kena try.

Wall’s Special Edition Boba Ice Cream adalah edisi keluaran istimewa yang kami percaya buat korang rasa nak cuba. Bayangkanlah dua bahan utama kegemaran ramai iaitu aiskrim dan pearl boba bergabung. Mesti sedap tak terkata. Rasa aiskrim yang penuh berkrim disamping pearl yang dikunyah lembut. Oh tak dapat kami bayangkan. Terliur habis kalau difikirkan. Harga pun memang harga mampu milik pula.

Artis-artis pun ada yang telah cuba dan semua banyak berikan feedback yang mampu buat korang terliur. Dalam Instagram penuh ja dengan aiskrim edisi ni. #BobajeLAH dengan #WallsBobalicious

Promosi Berbaloi Petron & Shell

Kini terdapat promosi baru berbaloi untuk direbut. Anda hanya perlu beli 3 x Wall’s Bobalicious aiskrim edisi ini di Petron & Shell untuk membolehkan anda dapatkan 2 minuman Tealive pada harga RM10 sahaja. Tempoh penembusan adalah dari 1Oktober sehinggalah 31 November 2020.

Macam Mana Nak Dapatkan Promosi Ini?

1. Pergi ke kedai Shell atau Petron yang berdekatan mengikut tarikh promosi, tebus di kedai Tealive dalam tempoh masa 01/10/2020 – 31/11/2020.

2. Beli 3 x aiskrim Wall’s Bobalicious dan dapatkan 2 minuman Tealive pada harga RM10 di Tealive Stores .

3. Pembelian minuman perlulah dalam 1 resit.

*Tertakluk pada syarat

Jom dapatkan di kedai Shell & Petron. Aiskrim dapat minuman pun dapat pada harga yang cukup menarik. Boleh klik sini untuk Facebook Wall’s Malaysia atau website Wall’s Malaysia

Penulis: Awal Faiz

Awal Faiz

Sebahagian daripada Tim saji.my yang menulis tempat makan menarik di Malaysia. Penggemar makanan pedas dan western. Agak-agaknya ada tak kedai yang menjual makanan seperti di dalam 'Master Chef' ?

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.