IKEA bukan sahaja tempat menjual barang perabut rumah, karpet dan barang-barang keperluan rumah. Malah, IKEA juga ada menjual makanan yang enak dan menjadi salah satu tempat makan wajib jika ke IKEA. Makanan yang disediakan berasaskan makanan dari Swedish menjadikan salah satu sebab orang berkunjung untuk menikmati makanannya.

Oleh kerana perintah kawalan pergerakan sedang dibuat di Malaysia, IKEA telah membuat promosi bagi yang terngin menikmati makanan IKEA. Apakah promosi tersebut ?

Promosi IKEA

Imej via family.ikea

Anda rindu akan meatballs, Chicken Wings dan karipap IKEA? Jangan risau IKEA boleh memenuhi keinginan anda untuk menikmati makanan IKEA. Jom kita ketahui lebih lanjut mengenai promosi ini.

Kini anda boleh membawa pulang makanan IKEA ke rumah dan anda dapat menikmati 15% diskaun jika anda berbuat demikian. Anda boleh menikmati makanan IKEA di rumah dengan selesa sambil menonton televisen bersama keluarga. Seronok, bukan?

Anda boleh dapatkan di mana-mana IKEA yang berdekatan dengan anda bermula pada 24 Mac 2020 dan seterusnya. Waktu operasi bermula pada 10 pagi sehingga 5 petang setiap hari.

Menu yang boleh anda lihat dan pesan adalah :

-16pcs Beef Meatball with mashed potatoes and green pea

-16pcs Chicken balls with mashed potatoes and green peas

-Salmon fillet with vegetables medallion and green peas

-6pcs Chicken Wings

-6pcs Curry Puff

Tunggu apa lagi, mari pergi membeli makanan IKEA dan nikmati 15% diskaun. Hanya seorang wakit keluarga atau ketua keluarga sahaja yang dibenarkan keluar untuk membeli makanan semasa perintah kawalan pergerakan. Jarakkan diri anda 1 meter daripada orang depan semasa beratur membeli makanan.

Jangan lupa pakai mask dan sanitizer demi menjaga keselamatan diri dan kebersihan diri.

Untuk maklumat lebih lanjut boleh pergi ke website IKEA.com

Promosi lain yang menarik yang anda boleh lihat

 

 

Penulis: aqirah

Avatar

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.