Nak ketahui promosi IKEA terkini? IKEA telah membuat promosi bagi yang terngin menikmati makanan IKEA. Jom klik dan baca.

IKEA adalah lebih daripada sebuah kedai yang menjual kelengkapan rumah, permaidani dan barangan rumah yang lain. Sebenarnya, IKEA menjual masakan yang lazat, dan ia adalah salah satu tempat makan yang mesti dikunjungi jika anda berada di kawasan kejiranan. Makanan yang dimasak dalam gaya masakan Sweden adalah salah satu sebab orang ramai datang ke negara itu untuk menghargai masakannya.

IKES kembali dengan promosi baharu iaitu Milanese Chicken with Briyani Rice di Swedish Restaurant. Mari kita lihat dengan lebih mendalam tentang menu baru ini.

Promosi IKEA

Imej via Facebook

Promosi IKEA pada harga serendah RM13.90, anda boleh menikmati Milanese Chicken with Briyani Rice dengan mewah dan selesa. Jom kita lihat dengan lebih lanjut.

Promosi ini bermula pada 16 Jun 2022 dan tamat pada 4 Julai 2022. Dengan aroma nasi briyani yang kaya dengan rempah ratus dan dihidangkan dengan ayam Milanese, ia mampu menaikkan selera anda.

Tunggu apa lagi, mari nikmati makan malam bersama pasangan anda yang disayangi dan dikasihi. Jangan lupa tetapkan tarikh pada kalender anda untuk tidak melepaskan promosi ini.

Jangan lupa pakai mask dan sanitizer demi menjaga keselamatan diri dan kebersihan diri.

Untuk maklumat lebih lanjut boleh pergi ke website IKEA.com

Promosi Menarik Lain

Jom cuba promosi menarik lain seperti:

Penulis: aqirah

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.