Nak tahu promosi Pizza Hut terkini?

Pizza Hut adalah sebuah restoran yang menyajikan piza yang lazat dan boleh dimakan secara beramain-ramai atau sendiri. Pizza Hut memaparkan gabungan masakan Itali-Amerika yang lazat yang merangkumi pizza pan kegemaran di dunia dan hidangan lazat lain. Pizza Hut kini telah membuka lebih 350 cawangan di Malaysia dan menjadikannya restoran pizza terbanyak di Malaysia.

Pizza Hut terbahagi kepada dua iaitu restoran Pizza Hut dan penghantaran Pizza Hut. Restoran Pizza Hut menawarkan suasana yang mesra dan ditambah dengan keramahan pekerja menjadikannya tempat yang sempurna bagi seseorang untuk berehat dan bersenang-lenang dengan keluarga atau rakan-rakan. Manakala penghantaran Pizza Hut menyediakan pizza panas & segar yang terjamin dalam masa penghantaran yang dijanjikan dalam suasana yang mudah untuk keselesaan tambahan.

Pizza Hut kini kembali dengan promosi beli 1 percuma 1. Promosi ini boleh dibuat pesanan dari rumah, take-away dan makan terus di mana-mana cawangan pizza hut.

Promosi Pizza Hut

Promosi pizza hut
Imej via Facebook

Pizza Hut kini kembali membuat promosi beli 1 percuma 1 pizza kegemaran anda. Anda boleh menikmati promosi ini bersama keluarga atau rakan-rakan atau rakan sepejabat.

Anda hanya perlu menggunakan promosi code ini di laman pizzahut.com untuk membuat pesanan.

Tunggu apa lagi ? Jangan lepaskan promosi ini, cepat-cepat pergi ke laman web Pizzahut.com.my untuk membuat pesanan.

Promosi Menarik Lain

Penulis: aqirah

Avatar

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.