Nak tahu promosi Pizza Hut terkini?

Pizza Hut adalah sebuah restoran yang menyajikan piza yang lazat dan boleh dimakan secara beramain-ramai atau sendiri. Pizza Hut memaparkan gabungan masakan Itali-Amerika yang lazat yang merangkumi pizza pan kegemaran di dunia dan hidangan lazat lain. Pizza Hut kini telah membuka lebih 350 cawangan di Malaysia dan menjadikannya restoran pizza terbanyak di Malaysia.

Pizza Hut terbahagi kepada dua iaitu restoran Pizza Hut dan penghantaran Pizza Hut. Restoran Pizza Hut menawarkan suasana yang mesra dan ditambah dengan keramahan pekerja menjadikannya tempat yang sempurna bagi seseorang untuk berehat dan bersenang-lenang dengan keluarga atau rakan-rakan. Manakala penghantaran Pizza Hut menyediakan pizza panas & segar yang terjamin dalam masa penghantaran yang dijanjikan dalam suasana yang mudah untuk keselesaan tambahan.

Pizza Hut kini kembali dengan promosi My Box dengan harga serendah RM16.90 sahaja. Promosi ini khas untuk dibuat pesanan dari rumah dan anda tidak perlu pergi ke cawangan pizza hut untuk membuat pesanan. Anda hanya perlu menggunakan telefon pintar dan membuat pesanan di laman web pizza hut.

Promosi My Box Pizza Hut

My Box Crispy Fries (RM16.90)

Imej via Pizza hut

-1 Personal pizza

-1 Crispy fries

-1 Pepsi can

My Box Onion Ring (RM16.90)

Imej via Pizza hut

-1 Personal pizza

-1 Onion ring

-1 Pepsi can

My Box New Orleans Drumettes (RM21.90)

Imej via Pizza hut

-1 Personal pizza

-3 Ketul new orleans drumettes

-1 Pepsi can

My Box Tasty Chicken Bites (RM21.90)

Imej via Pizza hut

-1 Personal pizza

-8 Ketul tasty chicken bites

-1 Pepsi can

Pesanan ini boleh dibuat dari rumah sahaja dan anda tidak perlu keluar untuk membelinya. Jangan lepaskan promosi ini, cepat-cepat pergi ke laman web Pizzahut.com.my untuk membuat pesanan.

Promosi Menarik Lain

Promosi menarik yang boleh anda lihat sleian promosi Pizza HUt:

 

Penulis: aqirah

Avatar

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.