Mcdonald adalah sebuah restoran fast-food yang menyajikan menu makanan seperti burger, kentang goreng, minuman bergas dan pencuci makanan. Kini, Mcdonald telah berkembang dan memiliki cawangan di 117 buah negara. Malaysia adalah salah satu buah negara yang mempunyai Mcdonald.

Rakyat Malaysia sangat gemarkan Mcd kerana kepantasan dan kesedapan makanan yang disajikan oleh mereka sangat berbaloi dengan harga yang murah dan berpatutan. Jadi, tidak heranlah jika setiap hari Mcd dikunjungi ramai pelanggan tidak kira usia.

Mcd kini telah membuat promosi yang menarik iaitu diskaun sebanyak 40% bagi setiap menu yang terpilih di Aplikasi Mcd sahaja. Jom ketahui dengan lebih lanjut.

Promosi McDonalds

Bagi peminat Mcd di luar sana, Mcd kini telah membuat Happy Hour iaitu diskaun 40% bagi setiap set menu yang terpilih di aplikasi Mcd sahaja. Ia sangat sesuai sempena menyambut bulan Ramadhan yang akan tiba tidak lama lagi. Anda boleh menikmati makan yang murah, cepat dan sedap bersama pasangan, keluarga atau rakan-rakan.

promosi Mcd
Imej via Facebook

Terma dan syarat :

  • Penembusan hanya boleh dibuat melalui aplikasi Mcd sahaja.
  • Pesan melalui McDelivery apps sahaja.
  • Tidak sah dengan mana-mana promosi yang lain.
  • Produk yang ditawarkan tidak boleh ditukar dengan mana-mana produk.
  • Happy Hour : 3pm – 6pm dan 10pm – 12am
  • Promosi bermula 8 April 2021.

Tunggu apa lagi, jangan lupa pesan ketika Happy Hour sedang berlangsung melalui McDelivery Apps.

Promosi Menarik Lain

Jom cuba promosi menarik lain seperti:

Penulis: aqirah

Avatar

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.