Siapa sahaja yang tidak pernah dengar kedai makanan segera iaitu A&W. A&W ini berasal dari negara USA dan dibuka cawangan pertama di Jalan Tuanku Abdul Rahman pada tahun 1963. Selepas 2 tahun, ia telah membuat ‘drive-in’ atau lebih dikenali sebagai ‘drive through’ bagi memudahkan pelanggan yang berkenderaan. A&W adalah restoran pertama yang membuat ‘drive-in’ pada tahun itu di Malaysia.

A&W juga telah mendapatkan sijil halal makanan daripada Jakim bagi membuktikan bahawa makanan mereka adalah bersih dan bahan-bahan yang digunakan adalah dijamin halal. Walaupun A&W ini berasal dari USA dan menu makanan mereka juga sama seperti di USA, tetapi mereka menggunakan bahan yang sesuai dengan citarasa orang Malaysia. Jadi, orang Malaysia tidak perlu bimbang kerana bahan-bahan yang digunakan adalah dijamin bersih, halal dan selamat.

Promosi A&W

Promosi A&W
Imej via Facebook

Kali ini, A&W telah membuat promosi Chicken Fiesta bermula 14 sehingga 16 Ogos 2020. Ia adalah peluang bagi pelanggan yang gemar memesan ayam goreng yang lazat ini. Pelanggan boleh memesan ayam goreng dengan harga yang murah dan berpatutan selama 3 hari.

Mari kita lihat terma dan syarat :

  • Terhad 3 set untuk setiap pelanggan
  • Tidak boleh membuat pilihan bahagian ayam.
  • Tidak boleh campur Golden dan Spicy Aroma Chicken.
  • 4 Ketulan ayam goreng dengan harga RM12.90
  • Bermula 14 sehingga 16 Ogos 2020

Tunggu apa lagi. Jangan lepaskan peluang ini, jom serbu A&W yang berdekatan dengan anda.

Promosi Menarik Lain

Jom cuba promosi menarik lain seperti:

Penulis: aqirah

Avatar

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.