Siapa sahaja yang tidak pernah dengar kedai makanan segera iaitu A&W. A&W ini berasal dari negara USA dan dibuka cawangan pertama di Jalan Tuanku Abdul Rahman pada tahun 1963. Selepas 2 tahun, ia telah membuat ‘drive-in’ atau lebih dikenali sebagai ‘drive through’ bagi memudahkan pelanggan yang berkenderaan. A&W adalah restoran pertama yang membuat ‘drive-in’ pada tahun itu di Malaysia.

A&W juga telah mendapatkan sijil halal makanan daripada Jakim bagi membuktikan bahawa makanan mereka adalah bersih dan bahan-bahan yang digunakan adalah dijamin halal. Walaupun A&W ini berasal dari USA dan menu makanan mereka juga sama seperti di USA, tetapi mereka menggunakan bahan yang sesuai dengan citarasa orang Malaysia. Jadi, orang Malaysia tidak perlu bimbang kerana bahan-bahan yang digunakan adalah dijamin bersih, halal dan selamat.

A&W telah menawarkan promosi dengan hanya RM8.90 sahaja, anda boleh mendapatkan beberapa set makanan. Ya, #UnskippablePromo telah kembali untuk menghantui anda yang gemar makan di A&W. Pelbagai set makanan yang ditawarkan oleh A&W untuk pelanggan yang berkunjung ke A&W dengan RM8.90 sahaja.

Setiap hari isnin sehingga jumaat, A&W menawarkan promosi makanan yang tertentu sahaja.

Apakah makanan yang boleh didapati dengan RM8.90 ?

1) 2 ketul ayam aroma (Isnin)

Imej via Facebook

2) Chicken Coney + French Fries (R) (Selasa)

Imej via Facebook

3) Junior Mozza + French Fries (R) (Rabu)

Imej via Facebook

4) Chicken Sandwich + French Fries (R) (Khamis)

Imej via Facebook

5) 6 Ketul sesame chicken bites + French Fries (R) (Jumaat)

Imej via Facebook

Harga mungkin akan berbeza untuk cawangan kedai di RnR.

Tambah RB bersaiz sederhana dengan harga RM1.90 dengan mana-mana pembelian promosi.

Jangan tunggu lagi, mari berkunjung ke cawangan yang terdekat anda untuk menikmati promosi makanan yang berharga hanya RM8.90 sahaja. Jom, jangan lepaskan peluang ini.

Untuk maklumat lebih lanjut, anda boleh mengunjungi laman Facebook A&W di sini.

Promosi Menarik Lain

Jom cuba promosi menarik lain seperti:

Penulis: aqirah

Avatar

Tinggalkan Komen!

Langgan Info Kami

Berkaitan

.